Dacă privești doua sfere-oameni care fuzioneaza în tandrul vals al unei bucurii sau al unei pasiuni sau al unei povesti vei observa cum cele doua intregimi sunt îmbrățișate de o a treia, de fiecare data fiind un vârf-triunic care susține baza, căci nu suntem singuri în jocul cosmic ci perfect acordați în simfonia cosmica la Familia Divina. Și aceste sfere fiecare cu triada ei, cresc în grădina Unimii și fac astfel de mici valsuri pana când fuziunile nasc în mijloc o grădina de flori radiante, bucuriile christice sau iubirea divina sau blândețea înălțătoare daltuind noul chip al cuplului, al familiei, al prieteniei de lumina. 

Uitam ca suntem niște forte triunice în acțiune cu sufletele rotunjite de sens și chipul însorit si de aceea se întorc anotimpurile și noi raze ne scaldă chipul pentru a ne reaminti Jocul. 

Și dacă nu ne-am lasă păcăliți de dualitate coborând în mlastina am putea descoperi foarte lesne în noi puterea Triunghiului cu Vârful în Sus, Treimea din Noi cu care deschidem Cerurile, Înțeleptul-Omul-Initiatul care isi dezvăluie chipul de lumina în grădina vieții.  

Am descoperit triunghiul intr-o primavara a lacrimilor în fata unui preot blând, iubitor, inteleptit de viață care m-a privit zambitor și mi-a spus: Ai fost iertata. De ce nu te ierți? Și o mantie frumoasa alb-argintata cu irizații verzi mi-a coborât în suflet și așa s-a activat Triunghiul iertării, străbătând Departarile dintru început și pana Acum, limpezind ochii interiori și sufletul. Și am știut deodată ca nu-mi pot curata rădăcinile decât în brațele lui alimentând fiecare colt astfel: Mă iert și mă dezleg, Rog Sfântă Treime sa mă ierte și sa mă dezlege, Sunt Una cu Iertarea. Și am văzut cum triunghiul de lumina se transforma în cerc și sfera-om fuzionează cu Soarele Divin luminând după fiecare iertare… Calea, Adevarul, Viață intru Hristos. 

Acela a fost momentul în care am simțit pentru prima data în viață….. verticalitatea, radianta, trupul de lumina. Și am perceput ca într-un freamăt, frunzele, florile, și fructele așezate  intr-o cupa interioară, Graalul find tulpina-receptacul divin. Și a fost așa de frumos sa înfloresc deodată în lumina iertării. Eram însărcinata…și in fata celui de-al al treilea preot și singurul care simtea sa mi dea împărtășania, dezlegarea, primavara chistica!!!

Desi mă spovedeam și mă împărtășeam de la 18 ani abia mai târziu într-un timp inundat de emoții și însărcinată fiind aveam sa descoper Triunghiul iertării dar și Bucuriile divine ale Primăverii interioare. Și tot atunci desi știam de părinții cerești…. am putut să-i simt atât de aproape, fiind pe parcursul celor 9 luni și pe mai departe….. vârful de triunghi însăși Soarele.  Și de la acel moment al întâlnirii transformatoare am simțit în toate trecerile de a o etapa la alta sau de la un anotimp interior la altul…puterea triunica a intelegerilor ce vin din Sfera Tata, Sfera Mama, Sfera Copil, forță salturilor de intelegere, triadele de virtuti, intieri, preoții pe care le putem îmbracă cu Toții. 

Insa aceste răsărituri triunice nu coboară pe strada noastră dacă nu ……ne aplecam asupra temelor de viață cu conștientă de Sine, stăpânind valurile create de eul inferior. Căci în tulburare……..câte inundații nu producem!!! Și de aici….alte triunghiuri se activează cele cu chipuri planse și cu vârful în jos cu care cădem în materie întunecând …pașii. 

Triada cu care ne saluta aceasta planeta în dezvelire este formată din lecții (pe care dacă le onoram în ragazurile de timp date) preminunatele se transforma  în buchete de daruri cu care urcam muntele divin…activând pe vârfuri, Omul cu O mare, Ființă triunica de lumina sau Înțeleptul-Armonizatorul-Luminatorul. 

Și triunghiul revelat în noi se transforma în sfera-om de lumina care prin fuziuni …….ia cu asalt Cerul. 

Oare am putea sa ne întoarcem acasă ca pătrate sau dreptunghiuri sau triunghiuri dreptunghice înțepând departarile? 

Atunci când descoperi în tine o triada de bucurii sau o forta triunica cu care poți creste sa spunem rugăciunea, postul, recunostiinta și o grădinărești în tine cu prezenta, frumusețe, drag e ușor sa vezi Soarele din spatele tuturor norilor…râzând în sufletul tău, hrănind frumosul triunghi si dezvelind Omul-Sfera.

Va invit la un atelier dedicat primavarerii interioare, triadelor de lumina, spiralelor de flori. 

Unde? Pe Vasile Stroescu nr 14 lansa Foișor

Cand? 21 fevr, ora 18 30

Cat? 50 ron

Fie ca Triunghiul de lumina sa va deschida portile si Bucuria sa va fie Calauza!!!