Nu are ingredientele pe care le stiti:cotcodacim fara sa ne spunem nimic sau plangem unul pe umarul celuilalt sau ii judecam pe ceilalti. Nimic din toate acestea. Este o activare a  boltilor de lumina intre suflete care se recunosc si care valseaza impreuna o clipa sau ma mult.

Acest gen de prietenie este un mare salvator de timp. Te vezi de trei ori pe an si in taina reintalnirii poti simti, intregirea. Nu trebuie sa o suni pentru ca boltile de lumina sustin comunicarea fara cuvinte si mai mult decat atat iubirea este acolo, veche si frumoasa insotind aceasta poveste simplu si nefardat.

E un triunghi al sufletelor, eu-tu si Mama Divina.

Marturisesc ca iubesc prietenia in Unime si pentru faptul ca poti coresponda cu entitati ca Isis, Maria Magdalena, Sarra aducand in cupa zilei, multe sensuri.

E ca si cum ai taifasui in ceruri si de acolo ai pleca cu cateva ambrozii delicioase pentru Planeta Pamant.

Prietenia in unime apare in centrul triunghiului descris de iubire-recunoastere de Sine-evolutie desfacandu-si  intelegerile in toate triunghiurile trezitoare. Sufletul vostru o stie doar mintea mai complica un pic lucrurile.

De multe ori la cabinet in asaltul cerurilor intrevad aceasta marturisire in Unime si de fiecare data tresar, coplesita de bucurie, liniste, caldura.

Si puntile de lumina rodesc si Totul ne raspunde aducand prin vis, intuitie, coincidenta bucurii, frumuseti, intregiri.