Atunci cand s-au platit facturile si s-au atins anumite varfuri de intelegere, unele prietenii in doi, in trei sau mai multi, se inchid. Ramane sentimentul ca ai fost acolo, ai calatorit impreuna, ai deschis anumite porti, ai inmultit darurile, ai invitat cerurile la ospat, ai adus in tine, sens. Muschiul prieteniei se formeaza chiar daca unele relatii incepute demult, se sting in zorii unor insight-uri integratoare pentru unii dintre participanti sau chiar pentru toti. NU toate relatiile trebuie sa traverseze cu noi toate etapele de evolutie pe care sinele nostru le-a stabilit. Minunea de a fi fost impreuna ramane oricum in sufletul nostru.

Am inteles nu de mult ca prieten poti fi cu cineva chiar si dupa ce acea relatie s-a stins. Ii zambesti atunci cand revine pe pelicula interiorului tau, il imbratisezi in astral daca ii zaresti chipul, il iubesti si iti ceri iertare pastrand in tine Prietenul.

Prietenia e o energie la care poti fi acordat oricand daca aceasta iti este alegerea.

Mirosul de prieten din lumina este bland, primavaratec, ivoriu si nu are asprimi sau amareli generate de frustrari, nemultumiri, asteptari, calcule, acuze si alte indepartari de la MARELE SENS. Recunosc uneori dara lui diafana dinainte de a ma intalni cu acel cineva care imi va activa doar o bucatica de Acasa.

Sa multumim acum prietenului universal celui care exista in fiecare din noi si pe care il aflam in orice clipa petrecuta Impreuna in Gratie !