Padurea este un maestru minunat iar florile….sunt trena Cerurilor care ne coboara in suflete deschizand portile Intelegerii.
Atunci cand te uiti la coloana cereasca a Omului descoperi ca centrii lui arata ca niste flori-mandale iar cele 7 corpuri in care este invelit au culori si geometrii-flori care dezvaluie o poveste fara sfarsit, cu file care se accentueaza in anumite momente, glasuind si chipuri care talc, flori desfacute si bobocei, culori aprinse si culori suave.
Adeseori cand merg prin padure…privind soldatii albi tacuti ai primaverii, frumosii ghiocei sau buchetele de leurda… calcand pe acest covor de luminescente ma intreb: Ce am facut pana Acum pentru corpul meu de slava, corpul christic, corpul de lumina?
Am pasit in trena acestei zile cu aceste cuvinte: Sunt iubire, bucurie, Unime, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt….si am observat ca fiecare raurire divina pe care o pronunt cu toti centrii uniti, activeaza in reteaua constiintei christice, flori divine, buchete de culori care lumineaza obrazul padurii, locului, planetei. Si continui sa curg, cuvantul creeand in retea, Flori, inspiratia venind de la varful conului, ca o lumina lichida ce curge hranind teritoriile sufletului.
Si in biserica…. depinzand de energia celui care da glas Evangheliilor apar hore de bucurii ceresti, spirale de lumini care ating sufletele trezind Intelegeri-Flori. De aceea oamenii sunt invitati in timpul somnului in diferite temple si duminica la Liturghia Cereasca…pentru a-si activa corpul budhic( iubirea neconditionata si alte sentimente inaltatoare), corpul atmic( voia Domnului si faptele pline de jertfa), corpul cauzal( intelepciunea cereasca si ideile inaltatoare).
Pasind in vers divin am simtit sa intru intr-o gradina rotunda cu multe flori mov si aurii in centru fiind un izvor cu apa proaspata. Mai multe entitati imbracate in valuri subtiri si radiante imi facura semn sa ma apropii dandu-mi un fel de stergar. M-am oprit la izvor si am simtit sa-i multumesc….apoi am vazut rapid cum boabele de apa, imi spala chipul de oboseli, incrancenari, suparari. Pareau ca toate emotiile necernute se risipeau in trena izvorului. M-am ridicat si am simtit sa ma unesc cu stergarul. Am tresarit vazand un chip nou, proaspat si o radianta verde-mov-aurie pe care o capatasem deodada. Langa mine AzaRa imi spuse ca …..am fost la izvorul Maicii. Am deschis ochii si am vazut ca in gradina au aparut trei altare radiante din flori cu acoperisul-Cer si perdele din raze, impletiri frumoase, fine …pe care ti-ai fi dorit doar sa le contempli….nu sa le si atingi. Am pasit in primul si am simtit un miros minunat …inundandu-mi faptura…o beatitudine care parca cobora matasindu-mi toti centrii. Extaz floral, bucurie, unime. Cateva minute doar am plutit fuzional, campurile mele extinzandu-se. Eram atat de fericita. Am deschis ochii si am vazut ochii Mariei Magdalena …..printre crini, trandafiri, violete, zambile, narcise. Erau toate anotimpurile aici in graire divina. M-am asezat in genunchi si am intrebat-o de ce Aici? Ca sa primesti aceasta trena a florilor, aceasta Preotie. Lacrimi usoare ii curgeau pe chip…….Am impletit o punte a florilor pentru voi. Si fiecare lucrare o duce mai departe. Va invit sa fiti parte din ea….pentru a creea acest drum al florilor pentru sufletele ratacite.
Un drum aurit impletit doar din flori se dezveli …….ochiului interior. Si pe el paseau copiii avortati, femeile parasite si indurerate, barbatii devorati de patimi. Isi lasau in apele izvorului chipurile schimonosite si urcau pe aceasta punte a Florilor, Maria Magdalena stergandu-le chipul cu stergarul, ajutandu-i sa simta Plinatatea. Florile sunt vindecatoare……imi spuse Ea ….de aceea iubiti uleiurile, tincturile, ceaiurile. Insa ele participa si la opera de transformare, transmutare, transfigurare. Cei care au clarolfactie stiu ca Florile te transporta, reveladu-ti Paradisurile. Maria Magdalena deschise o poarta exact din altar catre umbralul copiiilor refuzati….Lua un fular format din energia Primirii, Buchete de Flori, Un stergar, Apa din iubire, o Cununa si imi facu semn sa coboram….O scara grea si urat mirositoare ducea catre o balta unde se auzeau scancete, vaiete si plansuri cu sughituri care se impleateau toate intr-o durere fara margini. Simteam ca ma sufoc coborand si as fi vrut sa ma opresc. AzaRa imi facu semn sa continui……Ne-am oprit pe ultima treapta……apa cu capetele sfarmate si mainile ciuntite, bolborosind langa noi. Am vazut cum Maria a pus fularul primirii de jur imprejur, a activat spirala florilor, deasupra a pus Cununa iar pe fiecare chip l-a spalat cu lacrimi, imbracandu-l si sarutandu-l la final dandu-i….un buchet de flori. Parea ca se pregateste o nunta nu doar o trecere…pentru ca fiecare fetita capata o rochie noua cu straluciri florale iar baieteii erau si ei frumos imbracati ca de sarbatoare. Puntea de flori …..ii invita sa paseasca intreg alaiul fiind insotit de entitati frumoase radiante. Bucurie, primire, radianta. Am imbratisat totul cu privirea…si apoi m-am intors in altar simtind cum toate geometriile se schimbasera. Chip nou..mi-am spus pasind in afara altaurului mergand in cel de-al doilea. Aici ne astepta SarRa…in fata unei masute mici rotunde pe care se plimbau anii. Am oprit-o la 2020…..E glasul tatalui, spuse ea. Ati spalat atasamentele, consumismele, dorintele in exces. Si totul pentru a va intoarce Acasa. Patratul materiei a fost scuturat de cutremure pentru a va trezi a va conecta la puterea divina, vointa ceresca, Tatal. Apoi dadu fila la 2021…..E anul mamei si vin multe daruri, preotii, intelegeri. Imbracati tot ceea ce faceti in sentimente inaltatoare pentru a cunoaste Voia Maicii. In centrul altarului aparura flori de culori necunoscute care se impleteau cu raze divine…. o trena frumoasa, bratari ceresti, cununi incantatoare imbracara intregul an …schimbandu-i vesmintele. Veti straluci in bratele Maicii. Cautati-va locul, radianta, unicitatea!!!!!Apoi se contura anul 2022….. anul copilului divin. Veti culege roadele acestei Cerneri, veti vedea plinatatea acestei Treceri. Un nou chip va atinge Totul.
Apoi SarRa ……imi aduse un buchet de flori din culori neajunse pe Pamant. Sa fie ……asezate in campurile voastre. Cu ele veti atinge Culmile.
Am iesit afara mergand catre al treilea altar…Aici am simtit puterea tacerii de Aur. Inauntru o entitate frumoasa cosea….M-am apropiat sa vad acul care era format din provocari si teserea care era doar vers divin, intelegere, iubire. Am simtit sa sarut acea tesatura. Ce este aici? pasirea voastra, acest Timp. Entitatea isi ridica ochii……era regina Maria, imbracata in mov, cu ochiii mari si verzi imbratisand Totul.Imi darui un covoras mic care avea in centru un soare si inauntrul lui ……o stea. Cerneti ziua cu triunghiul dicernamantului, iubirii, intelepciunii. Asezati la centru buchetele Ceresti, ceea ce voi numiti Salturi de Intelegere. Nu va grabiti, Uniti Cerul cu Pamantul. Teserea capata fir aurit, culorile erau mai radiante si curgerea mai frumoasa. O hainuta frumoasa se tesea pentru acest Acum.
Am iesit din altar si m-am indrept catre Centru acolo unde se afla un foc jucaus. Am ramas cateva clipe…..contopita cu auriul apoi AzaRa mi-a dat un buchet de raze …Sa le impletesti cu Totul.
Raza a iubirii, raza a bucuriei, raza a Intelepciunii,
Coborati in mine
Asezati in Unime,
Omul.
In vers divin
Cununile de flori, vin
Sa deschida Drumul.
Aripa de Lumina, Viu si Gradina
In ochiul trezit.

Va invit pe 12 mai la 18 30 in Templul Florilor( atelierul din martie se va tine pe 12 mai datorita restrictiilor impuse)
Cat? 30 ron
Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc
Inscrieri? pe frecventaom@gmail.com
La ce ora? 18 30
Teme abordate: darurile divinului feminin, cununile de flori, triunghiurile iubirii, energia primirii, iubirea de Sine, preotia Florilor, treimile feminine
Nu uitati sa aduceti cu voi: flori, caldura si bucurie
Treimea din mine saluta treimea din tine!!!!