Cand am intrat in reteaua acestei planete un meridian roz-mov s-a activat si odata cu el mai multe familii mea de lumina si a anuntat misiunea deschizand poarta unor lucrari care sprijineau marea trecere, divinul feminin, deschiderea triunghiuri planetare, interplanetare, a triunghiurilor Ramaniei, mositul in Unime a noi forme de cunoastere si recunoastere, conlucrarea cu noii copiii, pregatirea Saltului.

Imaginea era foarte clara. Eram intr-o sfera imensa transparenta si priveam planeta Pamant cu drag, iubire si bucurie. Ghizii mei erau langa mine aratandu-mi pe ecrane holografice principalele borne de Sens ale vietii in trup de pe Geea. Familia mi-o alesesem, urma doar sa hotarasc coborarea. Inainte de aceasta decizie in Unime, trebuia sa revad de mai multe ori temele comune cu membrii mai multor familii de lumina, intrupati sau neintrupati. Pentru ca coborarea sa se faca perfect si planul sa nu aibe intarziere m-am intalnit de trei ori cu Consiliul Inteleptilor pentru a primi pentru nucleele de lumina ce urmam sa le activez, Indrumare.

De fiecare data erau 12 intelepti si de la fiecare primeam unitati de lumina. Initierea se desfasura in templul cu pereti vii descriind cartea vietii mele, bolta fiind Cerul.

Nu eram singura, participam in triunghiuri de lumina, mai multe spirite, 3, 6, 9, 12 uneori 21. Parcurgeam de nenumarate ori temele comune pana cand inchideam cercul in aceasta initiere colectiva pe care era de dorit sa o ducem pe Geea. Pasii Marii treceri erau foarte bine definiti iar planul nu trebuia sa sufere amanare. In cazul in care unul dintre noi ar fi renuntat, altcineva era de dorit sa continue misiunea, cu iubire, drag, daruire.

Stiam ca vom fi insotiti de multi Cavaleri ai Luminii si ca in impletiturile cosmice pe care le vom creea, se vor insera atat Maestrii Inaltati cat si spirite foarte evoluate care isi oferisera ajutorul. Eram bucuroasa sa ii vad de mult ori intrand in Sala Consiliului, dandu-mi indrumare ca niste specialisti pasionati care conlucrau cu noi in Marea Trecere.

Inainte de coborare, ghizii mi-au aratat si provocarile prin care voi trece inaintea fiecarei initieri in Unime care era desigur urmata de multe daruri, bucurii inaltatoare, asezari.

Priveam ecranele rasfoindu-mi alegerile si stiam ca nu va fi usor insa ghizii ma asiguram ca voi primi tot ajutorul pentru ca pasii Marii Treceri sa fie facuti cu ajutorul nostru. Trebuia nu doar sa inserez anumite nuclee de lumina in Retea ci si sa reglez Interdimensional in asa fel incat la frecventele Noului Radio Cosmic din aproape in aproape sa ajunga la Toti.

Uitandu-ma la ecrane asezam in interior cat mai adanc fiecare alegere.

Cand in sfarsit Pregatirea s-a facut am rasfoit cu atentie detaliile aterizarii pe Pamant.

Ultimele vieti le petrecusem pe o planeta albastra unde ma plimbam cu sfere cu aripi si eram un fel de traducator interplanetar, apoi am avut o viata de profesor pe o planeta argintie unde imbracamintea era asemeni zalelor insa entitatile nu erau razboinici, eram supraveghetor de portaluri si o alta ….minunata de altfel era pe o planeta aurie. Aici stiu ca eram un fel de  inventator, lucram cu sfere, spirale, geometrii, pe ecrane imense holografice. Produceam transformari cu razele sufletului.

Ceea ce invatasem pe alte planete urma sa ma ajute in misiunea pe Geea.

Acum ma intorc adeseori in aceasta Sfera cand apar oprelisti si cer indrumare de la Ghizii Mei. In clarul sufletului, planul se descarca prin unitati de lumina, aratandu-mi Oamenii, Deschizand Portile, boltind aceasta Misiune.

 In cupa acestei bucurii va invit sa va reamintiti…..Ce va spun pasii pe care ii faceti? Urmati cartea vietii voastre? Ce lucrari va anima?