De ce se topesc relatiile atat de repede? De ce ma parasesc barbatii dupa o saptamana? De ce nu reusesc sa ma marit? De ce imi spune ca vrea sa ramana cu mine si dupa o luna, fuge? De ce am numai povesti scurte lipsite de continut? 

Un buchet de intrebari in jurul aceleiasi dureri:  relatii care incep cu un foc mic si se sting sub un fluviu mare de lacrimi

Un posibil raspuns: pentru ca sunt incepute pe pamant si mor tot pe pamant. Intreb invariabil: Cum a inceput aceasta poveste? Dupa o cafea am facut sex sau ne-am intalnit  si apoi am plecat la munte sau eram colegi si dupa ce am iesit sa mancam o salata, am facut dragoste  si apoi nu m-a mai sunat. 

Daca incepem o relatie in patratul materiei cu sex, cotcodoceala, mancat, telefon, televizor tot in patratul materiei se va incheia. De ce nu o incepeti in triunghiul spiritului cu calatorii spirituale, flow, ateliere conective sau cu natura, sa vorbim despre pasiunile noastre, bucurii ceresti sau cu carti citite impreuna, sa impartasim despre noi, sa meditam impreuna? Putem sa o incepem la mansarda,  in triunghiul spiritului si ducpa cateva saptamani sau luni sa coboram in patratul materiei explorand alaturi de taina unimii, taina iubirii si taina fuziunii intime extatice, unind astfel cerul cu pamantul sau putem sa o incepem pe pamant si sa o terminam tot pe pamant scazandu-ne din aproape in aproape increderea in sine, iubirea de sine, respectul de sine. 

Dupa cum este si titlul acestui articol o relatie e de dorit sa inceapa in Ceruri cu explorarea contractului spiritual, cu reamintiri, cu dezveliri, cu pasiuni frumoase inaltatoare, cu locuri care va anima sufletele, cu carti care va extind, cu intrebari, cu poezii, cu scrieri care anima. Din chakra 7 din  vazduhurile povestii coboara bucurii, adanciri, teseri care creeaza punti de comunicare pe centrii superiori si apoi pe centrii inferiori. Si incepand astfel cu varful muntelui activat chiar daca mai vin prapastii si vai ati trait varful de munte, il stiti va veti mai intoarce acolo. Incepand cu vartejul sexual, clarul, discernamantul, intelepciunea se subtiaza, se ridica ceata mintii si aburul inimii si asa apare confuzia intre sex si dragoste apoi intre dragoste si iubire cand de fapt e doar  triunghi cu varful in jos cu care v-ati intalnit, format din agitatia mintii, a inimii, a trupului din care tasneste o frumoasa bucla emotionala. 

O relatie mare cu tine atrage o relatie mare cu celalat si daca tu esti o intregime animata de valsul sferelor, de iubirea de Tot si Toate, de casatoria divina, de muntele christic vei incepe din Cer, din Tot-Una povestea fara a accelera anotimpurile interioare. Grabindu-te roadele vor fi amare, cultivand fiecare etapa cu gingasie, vei simti corpul cauzal al relatiei(idei inaltatoare care vin si hidrateaza cuplul), corpul budhic( sentimente inaltatoare), corpul atmic( fapte pline de jertfa). Asa se reveleaza copacul christic, copacul unimii, relatiile inaltatoare care primesc cununi ceresti la final de drum. 

Si cum am putea primi aceste cununi daca relatia este plina de asteptari sexuale, frustrari emotionale, scenarite mentale? Relatia cu un barbat sau o femeie exprima in adevar relatia noastra cu Tatal ceresc si Mama divina. Cum as putea sa descoper splendorile unei relatii, edenul ei daca ma prind in hora balaurilor sexuali inca din prima zi? Onorand femeia si iubirea, onorez mama cereasca , onorand barbatul si increderea mea in el onorez tatal ceresc. 

Incepeti cu Cerul o relatie si Pamantul va organiza o nunta mareata la care va participa sufletul, spiritul, mintea, inima, corpul.