Nu stiu daca va mai amintiti despre poate cea mai insemnata corespondenta cu taticul meu ( care a trecut dincolo in 2013, ianuarie 19) o calatorie in adevar pe firul auriu mergand pana la Sfatul Inteleptilor. A fost mai mult decat o binecuvantare sa particip la acea evaluare cereasca as spune ca ea a venit ca o deschidere in Unime, o revelatie si o transformare mare, frumoasa, profunda. Ceea ce as vrea sa va dezvalui acum tine de evaluarile ceresti care au loc la fiecare trei nopti, inainte de echinoctii si solstitii, la final de cicluri, pe varsta valului( o gasiti inscrisa in mandala voastra numerologica) la final de an( in decembrie).

In fata voastra stau mai multe tipuri de alegeri: karmice( desi par facute cu liber arbitru), sub impuls ( onorand triunghiul cu varful in jos), in ceata mintii lumesti sau in aburul inimii zburdalnice, sub intuitie ( degetul divin care ne dezvaluie firul auriu al vietii), in recunoastere de Sine-adevar-unime.

Cu siguranta ati trecut prin toate si mai mult ca sigur va gasiti in fata poate aceluiasi prag sau a unui prag care se repeta ( sa alegeti intre un job care va da foarte multi bani desi cultura e agresiva si un job care va daruieste libertate interioara-bucurie-avant desi banii sunt mai putini), sa ramaneti sau nu alaturi de al treilea partener autocrat-rigid-dur sau sa fiti alaturi sau nu de prietene care se victimeaza refuzand sa-si vada propriile teme de viata, marele lor dar insasi varful de munte.

Pragurile lumesti se constituie in urma evaluarilor ceresti ( care au loc la fiecare trei nopti) ca mici obstacole dar si binecuvantari deghizate pentru a face alegeri cu discernamant-intelepciune-iubire.

Dar ce sunt aceste evaluari ceresti? la care participa ghizii vostri( unul, doi sau chiar o trinitate radianta) si inteleptii?
Ele sunt intalniri in Unime, conlucrari ceresti, reflectii asupra alegerilor facute.
Sunt diferite de clasele de spiritualitate la care participam alaturi de una sau mai multe familii de lumina pentru a adanci o tema sau mai multe pe parcursul noptii atunci cand dormim.

In aceste evaluari ceresti, constiinta noastra tresare, primeste limpezire, se aliniaza la Voia Divina.

Nu exista nimic punitiv sau justiar in aceaste intalniri cosmice ci doar recunoastere in Unime care poate fi insotita de stari de spirit neplacute daca am gresit fata de cineva sau ceva sau stari de spirit inaltatoare daca am facut alegeri in Unime, onorand firul aurit al vietii, urmand arhistrategia de lumina.

Pe ecranul interior numit constiinta adeseori veti primi vise, raspunsuri, imagini care reflecta rezultatul acestor evaluari.
Uneori va veti trezi cu o simtire aparte care va anunta pragul existential ce urmeaza sa fie trecut alteori veti primi trei semne inainte de intalnirea cu tema de viata ( si pragurile ei).

Ceea ce as vrea sa nu uitati este ca in preajma oricarui prag existential, mic sau mare ( numit divort, accident, boala, dat afara dintr-un job, un sot care o ia razna in triunghiul puterii-libertinajului-banilor) ghizii vostri va sunt alaturi, va sunt trimise intotdeauna forte treimice sustinatoare si in functie de meritele voastre de Sine in plan fizic se vor apropia de voi cel putin trei oameni sau trei carti sau trei mesaje care va vor ajuta sa iesiti din bucla emotionala creata de provocare si sa pasiti prin poata treimica punand in cununa vietii, adanciri, bucurii, felii de intelepciune.

Toate pragurile sunt pregatite de voi, ghizii si inteleptii inainte de aceasta viata dar si pe parcursul ei.

Daca oamenii ar asculta mai mult Cerurile ar putea primi inainte de manifestarea pragului, toata indrumarea de care au nevoie pentru ca suferinta sa se transforme rapid in acceptare-recunostiinta-intelepciune sau in alte triunghiuri claditoare.

Ori de cate ori va simtiti intr-o bucla emotionala, mentala, profesionala, prieteneasca, existentiala, anumite praguri nu au fost trecute iar emotiile neplacute vor continua pand cand veti trece prin poarta. In astfel de momente intrati in trialog cu un om frumos( eu-tu-marea sfera centrala), luati initieri pe lumina, spovediti-va, impartasiti-va, limpeziti-va in triunghiul iertarii fata de tot si toate, faceti lucrari inaltatoare, contemplati evenimentele repetitive descoperind firul aurit, cereti indrumari de la trinitatile cuvantatoare, mergeti la ateliere conective, ascultati Cerurile.

Imi amintesc ca atunci cand am ramas insarcinata cu SarRa si am participat constient la o a astfel de evaluare cereasca am urmarit pe doua ecrane holografice, alegerile posibile si felul in care se va derula viata mea: daca nu o primeam pe dragalasa SarRa ma asteptau 5 ani de depresie iar daca ii dadeam voie sa coboare prin mine ca entitate coordonatoare pentru familia graalienilor urma sa-mi aduca darul de calatorie in unime, darul atelierelor conective, dar de bucurie, darul scrisului transportator, sistemul numit Triunghiurile Schimbarii, dar de abundenta si multe alte dragalasenii ceresti care s-au asezat in viata mea pentru ca am ales cu drag, recunostiinta si iubire sa onorez valsul ei, Aici.

Oamenii frumosi care sunt pe Cale adeseori sunt intrebati in cadrul evaluarilor ceresti cum si cand vor sa faca Trecerea si multi dintre ei pot rescrie ziua, luna, anul daca vor sa mai ramana si sa sustina Omul in procesul cresterii lui.

Sunt multi sfinti( care cer in cadrul acestor evaluari ceresti) boli sau anumite ispite pentru a-si incheia valsul vietii in Unime, onorand nu doar misiunea personala cu si pe cea a tarii si a planetei Geea.

Examenele cereti iti aduc clar, limpezime si unime pe cand examinarile de pe pamant te duc adeseori in triunghiul neincrederii-neiubirii-neacceptarii. Aceasta e diferenta de altfel uriasa intre lucrarile ceresti si evaluarile lumesti.

Incercati sa va limpeziti in Triunghiul iertarii inainte de somn in asa fel incat in noapte, sfatul batranilor dar si ghizii vostri sa va aduca putere unimica in alegeri, discernamant si intelepciune.

Atunci cand pregatesc un atelier conectiv impreuna cu inteleptii dar si ghizii mei mi se spun care vor fi pragurile si ce trinitati ma vor sustine si cu toate aceastea ziua parca le sterge pentru ca exact in timpul provocarii, in conul unimii, cerand ajutorul, sa inteleg ca chiar eu am vrut sa trec peste 3 sau 5 sau 7 sau 9 praguri pentru a onora o anumita tema, darurile care vin odata cu ea si tot muntele stralucind.

Imi amintesc ca cele mai grele praguri s-au conturat anul trecut in primavara, pe raza iubirii in preajma atelierelor intitulate Initierea din camera reginei si Esti primit, Acasa. Primul prag a fost creat chiar de catre triunghiul limitativ pe care inca il mai adaposteam in structuri de multe vieti si care era format din neiubire-neiertare-neincredere in sine. Al doilea prag a fost determinat de un alt triunghi limitativ pe care nu il vindecasem in mine si care tinea de relatia mea cu tatal fizic ( neacceptarea aventurilor lui amoroase-judecata-neiertarea) iar al treilea prag a fost creat de un alt triunghi limitativ ce se manifesta la nivel de cuplu din multe vieti: orgoliul-nerabdarea-nonempatia.

Desenand in ceruri cu inteleptii aceste ateliere m-am simtit coplesita sa fiu moasa, scribul, nasica lor spirituala. Noptile erau pline de bucuria scrisului si a calatoriilor in triunghiuri iar zilele pastrau doar freamatul pregatirii in ceruri alaturi de maestrii ascensionati, rodirea unimica, valsul Cerului cu Pamantul in Sfant Numele Tau. Privind cele sapte triunghiuri divine care urmau sa-si desahirveze darurile odata cu trecerea pragurilor aproape ca am uitat de Provocari. Si cand ele s-au declansat in primele momente am fost coplesita apoi m-am imbracat cu toate trinitatile radiante la care am fost conectata Acum si Altadata, cerand ajutorul, sustinand prin post Trecerea, predandu-ma cu Totul. Si n-a fost usor insa plina de daruri s-a dovedit a fi acea primavara in care muntele exterior s-a prabusit pentru a face loc unui munte interior mai puternic, mai frumos, mai plin de viata in Unime.

Nu uitati ca sunteti ajutati sa treceti Pragul insa acest lucru nu inseamna ca testele nu vor reveni pe aceasi tema, dezvelind acelasi Prag sau Altul. Nu deznadajduiti. Cand darurile voastre stralucesc in Unime si voi le impartasiti in Impreuna-Una, pragurile sunt mai usor de trecut ceea ce ramane fiind insasi valsul in care Sfera care sunteti se dezvaluie cu toata radianta ei in minunatul joc cosmic. In astfel de clipe in Gratie, constienti de ceea ce sunteti, fii si fiice intru Unime, totul e minunat si Una e Totul. Atunci intelegem( intrand in versul divin) ca fara praguri, Drumul nu inainteaza, Calea nu graieste, Omul indumnezeit nu straluceste.

Indrazniti sa pasiti. Usile deschideti usile.

Va astept pe 8 martie la un mic vals al sferelor pe spirala divinului feminin. Pe parcursul serii vom aborda si tema de mai sus( praguri, evaluari, sfatul inteleptilor) salutand astfel acest 8, sustinandu-l in nelimitare.