De cand au venit pe lume Stefan si Sarra obisnuiesc sa crosetez aproape seara de seara, Povesti. Nu le citesc ci le iau din sala creatiilor, tesute frumos de ingeri cu mireasma dragului ceresc.

Nu stiu cum s-a pornit acest ghem de povesti innaripate pe care nu le-am auzit in viata cu trup ceea ce insa simt de fiecare data….este o bucurie frumoasa venita de Acasa, o nuntire cu cerurile si un dar care coboara in cupa sufletului, tandru dezvelit in triunghiul descris de mine-Sarra si Stefan.

N-am indraznit sa le inregistrez, le-am lasat sa vina peste noi, largind versul noptii, aducand zambetele si drag, hranind.

Dintotdeauna am simtit povestile ca vitamine ceresti, frumos creeate de entitati cu har ce stiu sa atinga interioarele cu aceste flori pline de talcuri.

Am descoperit jucandu-ma cu copiii mei ca exista o frecventa a povestilor si ca A fost odata…. deschide in radioul cosmic acest buton.

Incercati sa dati drumul acestor tesaturi privind Cerurile. Lasati inspiratia sa va inunde si decupati taramul cu ochiul ghidus, fara sa analizati ceea ce vine.

Veti observa ca povestile exista dintotdeauna( Din Tot cu Dumnezeu Una) pentru a sustine pasirea noastra ca Oameni cu O mare in viul lui Acum.