Ieri la seminar n-am avut suficient curaj sa spun ce am vazut/simtit pe perioada meditatiilor, insa as vrea sa ti le comunic acum.

La prima meditatie am vazut cum am zburat din corp si m-am dus catre ceilalti care zburau, de asemenea, prin sala. Ne-am impreunat si am creat o hora si am dansat in mijlocul salii. Apoi am mers in fata ta si ti-am sarutat mana. Aratai ca un maestru stramosesc, totul alb. Dupa care m-am reintors in corp si am deschis ochii.

La cea de-a doua meditatie m-am dus in afara planetei, unde imi place sa zbor, ca s-o vad completa, rotunda. Aici au venit alti apropiati si m-am bucurat enorm sa-i vad. Dupa care un inger ne-a chemat sa ne asezam in jurul Terrei ca s-o imbratisam. Din locul unde era ingerul s-a format un triunghi care ulterior s-a transformat intr-un diamant, acoperind Pamantul, iar noi tineam unghiurile diamantului. Diamantul era format din triunghiuri si patrate. Dupa putina vreme m-am dus catre Romania impreuna cu ceilalti si ne-am asezat deasupra ei, in jurul unui munte-vulcan din care iesea un fel de abur-lava albastra inchisa. Nu parea prea placuta atmosfera. Am format atunci o spirala de la baza vulcanului in sus, creand efectul unui tornade care sa elimine aburul albastru din vulcan. Dupa ce s-a terminat efectul tornadei, am vazut de deasupra vulcanului cum se vede o lumina, un soare cu raze in interiorul lui, care stralucea tot mai mult.

Multumesc mult pentru experientele acestea,
Nicoleta Gaureanu