In teatrul divin personaje ca managerul rautacios sau colegul distant sau soacra calau sau verisorul hot sunt considerate potentatori, adica ei isi iau acest rol o etapa sau mai multe pana cand cei implicati vad darul acestor relatii si rotunjiti de aceste felii de intelepciune merg mai departe.

Incercati sa-i chemati in clarul sufletului pe numele lor dintru adevar si cortina va cadea pentru o clipa dezvaluind in taina recunoasterii, simpli colegi de banca energetica cu care ati agreeat prin contractele spirituale sa invatati lectia rabdarii sau a compasiunii sau a iubirii.

Si daca nu va amintiti acest cod, aceasta cheie, atunci activati un triunghi de lumina si rugati-l sa va marturiseasca in energia unimii cine este si care este rolul lui in evolutia voastra.

Veti primi prin intuitie, flash, revelatie, vis imagini din filmul energetic agreat impreuna sau veti sti pur si simplu ca este Ra Ly A, o surioara din aceeasi familie de lumina care a stabilit impreuna cu voi si ghizii vostri sa joace rolul de mama calau pentru ca voi sa va isusiti anumite lectii.

Nu exista spectacol divin fara un Iuda sau un Hagi Tudose sau un Pitic Morocanos. Ei sunt potentatorii si au ales alaturi de noi sa joace un rol sau mai multe pentru ca in impreuna-una sa evoluam.

Acum cateva zile intr-o metaconsiliere cu o prietena dealtfel foarte draga  i-am dezvaluit numele managerului care o coplesea cu nemultumirea lui si brusc a primit unitati de energie si informatie, sufletul i s-a deschis, iubirea, caldura si compasiunea au invaluit-o, cele cateva luni gri s-au transformat intr-o ora de trialog in acceptare, intelegere, integrare. Si a fost minunat pentru amandoua sa accesam aceste informatii si sa decriptam rostul acestui act in teatrul vietii ei.

Incerc ca in profilurile energetice pe care vi le fac sa va relevez rolul pe care l-ati imbracat o etapa sau mai multe in asa fel incat vazand cheile lui si facand anumite salturi de intelegere sa transformati colturile cubului in care va aflati in rotunjimi si sensuri.

Sfera care sunteti, straluceste!!!!