este o limpezire, o deschidere de sens, o raurire divina, o bucurie intregitoare.

Nu trebuie sa ne imbracam cu expresii triste, tematoare, reci, sa facem parada cu el sau sa-i strivim pe ceilalti cu judecati daca ei nu postesc.

In sine postul este un acordaj ceresc, o intoarcere la Centru, o activare in Unime.

Incercati sa postiti cu lichide pana la 12 00 sa spunem primele 7 zile mancand apoi de post apoi pana la 15 00, 18 00, 21 00. Dupa cum observati toate orele sunt multiplii de 3. Si prin post onoram Sfanta Trinitate.

Nu va fixati de la inceput un post foarte riguros. Intrati in aceasta tesatura cerand ajutorul ghizilor vostri, predandu-va.
Observati-va pasii pe care ii faceti la nivel de post in registrul gandurilor, emotiilor, faptelor.

Nu luati decizii mari in aceste momente. Practicati retragerea in voi dand glas unei hotarari sau alta dupa ce valurile energetice s-au linistit. Cu atat mai putin nu va indragostiti in post desi va aflati intr-un cuplu. Aceste bucle emotionale dispar dupa post insa costul energetic ramane.

Postul ne invita la eliberarea vechiului si in acest proces de curatare, praful se mai ridica creeand norisori care se topesc sub razele soarelui interior.

Lunea onoram Sfera Tata, miercurea limpezim relatia cu Sfera Mama si Fiica iar vinerea valsul se face cu Sfera Fiu.

In sine postul reface Triunghiul echilibrand cu ajutorul rugaciunilor, faptelor bune, gandurile roditoare intru lumina balanta cu Sfera Tata, Sfera Mama, Sfera Copil.