Postul este o forma de limpezire care va aliniaza la Centru.

Atitudinea este foarte importanta atunci cand postiti felul in care topiti mai multe virtuti sa spunem iubirea, bucuria, pacea in Graalul interior. Nu e suficient sa mancati fara carne, branza, lapte patrand insa aceleasi metehne macar ca le-ati spus la spovedanie. Daca casa exterioara este plina de mizerii, nu puteti sta in nici o camera din cauza lucrurilor si in interior cultivati atitudinea de victima, va plangeti pe la toate colturile, construiti nemultumiri, va lafaiti in triunghiul neacceptare-furie-neiertare, nu inseamna ca v-ati intalnit in adevar cu postul, spovedania si impartasania ci doar le-ati bifat.

Triunghiul acesta radiant ne reveleaza in miezul lui….cupa Iubirii, viul unimii, insasi Graalul. Prin post, spovedanie, impartasanie ni se dezvaluie chipul christic.

Incercati acasa inainte sa va intalniti cu duhovnicul sa desenati un soare cu mai multe raze active, raza relatiei cu mama, raza relatiei cu sora, raza relatiei cu job-ul, raza relatiei cu prietenii, raza relatiei cu banii, raza relatiei cu spiritualitatea etc. Dati grai tuturor razelor active din viata voastra. Ce raza nu straluceste? Ce triunghi limitativ ati vrea sa dezactivati? Ce suparari aveti pe fiecare raza? Ce greseli, pacate, patimi nu va ajuta sa va bucurati de aceea relatie?

Dupa ce ati identificat ceea ce ati pus intre voi si X, Y, Z  sa spunem neacceptare-iritare-pretentii sau nerabdare-neiubire-furie sau sindromul printesei-mania-nemultumirea faceti-va iertarile fata de acel Om sau fata de profesie, spor, iubire, bucurie, intelepciune. Ex:  Ma iert si ma dezleg-Rog sa fiu iertat si dezlegat-Sunt Una cu Iertarea.

Vorbiti cu fiecare raza. Aflati ce ati vrea sa eliberati la nivel de gand-emotie-fapta sau in triunghiul credintelor-valorilor-principiilor?!

Renuntati constient folosind observatorul interior.  Spaland fiecare raza, soarele christic care sunteti va straluci. Dupa iertare ganditi-va ce triunghi de virtuti ati vrea sa activati in relatia cu acel om sau in profesie, in iubire?!….

Spovedania este o curatenie, reasezare, activare de Sens care vine dupa introspectii, observatii, interioare, calatorii in centrul vostru.

Cand mergeti la spovedanie pastrati smerenia, iubirea, blandetea fata de Tot si Toate. Provocarile sunt pentru voi pe marimea voastra. Incercati sa multumiti pentru ele pentru a vi se dezvalui aurul celest pe care l-ati primit de la Intelepti sau Domnii Destinelor prin intermediul lor. Omul cu O mare creste prin experienta, descoperire, revelatie cu durere. Da sunt si alte forme de invatare cultivand darurile, in somnul constient, prin scris conectiv, meditatie, contemplatie, rugaciune insa toate acestea se impletesc iar cele bazate pe durere nu se exclud chiar daca suntem pe varful muntelui christic.

Practicand triunghiul descris de post, spovedanie, impartasanie incercati sa fiti atenti la atitudine. O faceti pentru a va indumnezei sau pentru ca asa zice biserica?!Vreti sa schimbati cu adevarat ceva sau doar alegeti sa fiti in randul lumii? O atitudine Graal adica, deschisa, frumoasa, receptiva sustine un caracter divin al omului cu O mare, al fiuiul de Dumnezeu intors Acasa, al sferei care face valsul cu Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau.

Pasiti in acest triunghi dorindu-va sa va intalniti cu iubirea, rabdarea, intelepciunea. Aprindeti pentru ele lumanarele, chemati-le, aplicati acest  triunghi de virtuti sau altul dupa cum va cheama. Valsul sferelor se face mai intai sus si apoi jos prin comportamente care devin din ce in ce mai puternice, mai radiante, mai frumoase.

Prin post ne limpezim, prin spovedanie ne reconectam la divinul trinitar, prin impartasanie urcam muntele christic.

Pentru cei care vor sa foloseasca aceasta tehnica a soarelui christic foarte simplu este sa puneti 3 raze a copilului, a tatalui, a mamei. Ce greseli am fata de copilul interior/ exterior? fata de tatal interior. exterior? fata de mama interioara/ exterioara?

Cele 3 raze sunt un rezumat al celor 12 raze active din viata voastra sau poate al celor 18 raze. Daca nu reusiti le putem reda impreuna stralucirea prin trialog, constientizare, lucrare in vers divin.

Si daca s-a schimbat ceva in voi prin post, spovedanie,impartasanie si ochii va stralucesc lasati din bucuriile voastre in pomul christic. Vizualizati-l in centrul Planetei sau in centrul Tarii. Asezati globuletele-intelegeri cu bucurie, smerenie, caldura.

…………….

Sa vi se umple Graalul interior cu bucurii ceresti, iubire radianta si intelepciune!!!!

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy