Corespondenta divina ajunge constant la destinatar insa el este…Acasa?! De multe ori el…este plecat cu griji, cu suparari, cu razbunari, are sufletul sfasiat, ingreunat, pierdut, acaparat. Si ce face postasul? Ii lasa scrisoarea in fereastra asteptand ca locatarul sa-si spele geamurile interioare….si sa o vada.

Cam asa suntem noi….zilnic vizitati de binecuvatari, minuni, intelegeri insa de negasit…Acasa adica cu mintea si inima deschise.

De multe ori acesti mesageri divini, revin si revin pe parcursul zilei prin multe semne cautand o raza mica prin care sa ne vorbeasca…insa suntem atat de imbracati in ganduri pitice, atasamente, analize, scenarite incat cu greu……..postasul celest poate spune mai sus…am gasit-o Acasa.

Seara incercati sa va spalati chipul…… Triunghiul Iertarii. Faceti-va iertarile fata de toate aspectele zilei apoi fata de sferele ceresti si aspectele lumesti. Nu cautati tapi ispasitori nici nu va activati…ca victime. Practicati Asumarea. Chiar putet sa notati pe cateva hartiute…Ma eliberez…si puneti…..tot ceea ce va impovareaza. Imi asum…si asezati lucrurile pe care le-ati facut si de care nu sunteti mandri. Dupa ce v-ati limpezit…pasiti in Templul Unimii si spuneti o Rugaciune, Invocatie, Mantra iar apoi Multumiti.

O practica triunica bazata pe Triunghiul Iertarii-Invocatie-Recunostiinta este o poarta cereasca in care Postasul Divin se opreste lasandu-va o scrisorica de la Ceruri.

Ce stare sau mesaj sau bucurie va desface aripile in rasarit?

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice