Spunem foarte lesne….am iertat insa daca ar fi sa-l imbratisam pe cel care ne-a gresit sau chiar sa-i vorbim mai degraba am prefera sa-i retezam capul sau sa-i spunem vorbe amare…decat sa-i multumim. Iertarea nu poate fi data cu mintea, din triunghiul cu varful in jos din rolul de victima sau de calau sau de distant impietrit indulcind pentru noi povestea si inraind cealalta perspectiva. Doar pasind in triunghiul cu varful in Sus…. prin post, rugaciune, spovedanie putem trai Iertarea la nivelul corpului cauzal intelegand cauzele pentru care am reintalnit un fost calau, la nivelul corpului budhic impletind iertarea cu iubirea de vrajmasi iar la nivelul corpul atmic intalnindu-ne cu perspectiva lui Dumnezeu asupra situatiei cu Adevarul despre Noi cu Esenta.

Desi se naste dintr-o intelegere mare, vie, radianta  iertarea paseste dincolo de ea topind granitele, formele, continuturile, atingand Esenta, insasi Adevarul. Este valenta divina care coboara in lumea densitatilor pentru a dezlega si descarcera energii stagnante timp de milenii, eliberand trecutul individual si colectiv, dand voie prezentului sa radieze, permitand Omului cu O mare sa straluceasca. Iertarea coboara pe liniile genealogice dizolvand blocaje si ridicand blesteme pe oriunde ar trece. E o stare iluminatoare care vine din Sfera Unimii se activeaza in orice Triunghiul de virtuti conducandu-ne catre Centru si sustinand astfel activarea omului cu O mare. Si cand in sfarsit unitatile de iertare au atins inceputul lumii si toate au fost iertate, va ramane doar Adevarul pur in lumina Regasirii.

Vizualizati un triunghi de lumina alb-argintiu. Pasiti in el activand in voi urmatoarele cuvinte: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie fata de iubire, armonie, pace, discernamant, recunostiinta, bucurie dar si fata de bunuri, bani, case, serviciu, manager, colegi, sot, copii, parinti Acum si Altadata,, Rog Stanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toate greselile si pacatele facute Acum si Altadata fata de Tot si Toate, Sunt Una cu Iertarea.

Oftati, cascati, lacrimati enumerand lucrurile care va incarca sufletul, ganduri, emotii, fapte nedigerate care captusesc rafturile vietii, Inaintea acestei lucrari rugati toate entitatile de lumina catre trebuie vor si pot sa va sustina in acest proces de limpezire. E posibil sa simtiti cum peste noapte spovedania continua in triunghiuri de sfinti sau de maestri care va sunt aproape in opera de dezvelire.

Pe masura ce lacrima spala fiecare pas, daruri, intelegeri, bucurii de care nu erati constienti vor irumpe asemeni unor fantani arteziene.

Parcurgand fiecare unghi al triunghiului( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie fata de Tata,  Mama, Copil, Divinul treimic, Din toate ipostazele si vremurile, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea) veti simti cum durerea se transforma in asumare, smerenie, recunostiinta.

Trecand prin multe suferinte si neintelegand ne-am lasat bucatelele de suflet la fostii iubiti, calai-sefi, mama, tati, surori, prin castele si conace, prins de cutia de bijuterii sau de o sabie si iata ca intr-o zi  sufletul nostru isi cheama intregirea din toate ipostazele si din toate situatiile, frumusetea, radianta, integritatea lui dand glas maretiei vietii. 

Pasind in Templul iertarii chemati chipul celui pe care l-ati ranit si spuneti astfel: Rog Sfanta Treime sa ma ierte de ce ce i-am facut lui Y, Ma iert si Ma dezleg, Sunt Una cu Iertarea sau X iarta-ma , X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert,  Doamne ajuta-ma sa fiu iertat de X, Sunt Una cu Iertarea. 

In felul acesta chemati bucatile de suflet acasa le spalati in lumina iertarii, le uniti cu Totul-Una.

Prin iertare, sufletul se intregeste, creste, radiaza, zburda. Coaja de ou se sparge si  apare Sfera-Om, Plinitatea, Soarele care suntem.  Un intreg poate face valsul atat cu sferele ceresti cat si cu sferele-oameni. Si valsul acesta poate creea lucruri minunate: poezii, carti, proiecte de suflet, centre holiste, ateliere etc.

O intregime atrage o alta intregime, un sfert de sfera atrage un sfert de sfera, o jumatate o alta jumatate. Daca tanjiti dupa un barbat radiant e important ca si sufletul vostru sa radieze. 

Un suflet greu nu ne poate ridica noaptea prea sus adica in Cerurile Unimii astfel ca desi dormim 12 ore e posibil sa ne simtim extrem de obositi sa avem cosmaruri si un viespar de ganduri. Un suflet usurat ……e sprinten, zburda, ne aduce dezveliri, bucurii, intuitii, stari inaltatoare, pace.

Seara limpezind sufletul in apele iertarii bucatele de suflet pierdute in suferinte se intorc Acasa. In centrul Triunghiului, sufletul incepe sa radieze ca un soare atingand cu razele lui….Totul.

….

Pentru ca ne aflam in post incercati sa asezati pe o axa a timpului pe cei pe care nu i-ati iertat. Si postiti pe 7 corpuri( pe fizic…..fara carne, lapte, oua), pe corpul sexual( practicam asceza), pe corpul emotional( eliberam suparari, angoase, frustrari, nelinisti), pe corpul mental( nu mai judecam, prin prezenta constienta ne eliberam de scenarite mentale si barfe), pe corpul cauzal( citim cartile Sfintilor si le contemplam cu smerenie …..minunile), pe corpul budhic( aducem sentimente inaltatoare in tot si toate) iar pe corpul atmic prin fapte pline de jertfa vom ….simti Adevarul.

Prin post putem accesa Iertarea. Ea nu poate fi traita la nivelul corpului mental ci doar cu un suflet curat, smerit, limpede putem fuziona cu Sfera Iertarii. Renuntand la pofte, asteptari, conditionari, pretentii….veti simti ca aceasta energie vi se aseaza in Graal in Cupa interioara, dezlegandu-va pasii, insasi Viata. Caci un suflet inmuiat, atins de post si lacrima stie ce este si Iubirea si Iertarea si Pacea.