Inainte de a  incepe initierea pe Sfantul Graal in ceainaria Serendipity, de ziua Sfintei Mucenite Maria Magdalena,  am simtit in biserica Gradina Icoanei  cum cele 14 porti se deschid invitandu-ma pe mine si grupul  sa facem baia de de iubire, de frumusete,  bucurie si intelepciune in lumina celor stipulate in contractual initial, lucrarea cerurilor fiind revelata mai inainte pentru a-mi creste increderea, dragostea si smerenia fata de cele ce vor urma.

Nu toate persoanele care participa la initieri traiesc fizic si mental aceasta experienta insa sufletul si spiritul lor primesc informatii si energii care se vor activa la momentul potrivit si  in contextul optim. Sa primim fara asteptari aceste daruri si ele ne vor imbratisa atunci cand vom fi pregatiti sa le vedem, simtim, folosim.

Am intuit  ca in aceasta seara Maestrii Sfantului  Graal au permis tuturor persoanelor prezente accesul la dimensiuni ale fiintarii care ne vor muta dintr-un registru in altul de intelegere, fara suferinta.  Energii noi ne-au invaluit si punti de lumina au aparut intre noi, aducand in contextual acesta revelator, cateva daruri translationale: spirala de lumina, energia iubirii neconditionate, impreuna suntem unul , intoarcerea ACASA, conectarea la cunoasterea initiala, energia celei de-a doua veniri, s.a. Daca mergem pe firul Sfantului Graal,cu totii vom recunoaste si manifesta indumnezeirea.

Pentru cei prezenti,  dialogul cu entitatile de lumina care ne-au ajutat sa trecem prin porti, a fost miruitor, asezator, inaltator. Cateva valuri au mai fost risipite si sufletele zburdand au dansat impreuna reiterand dansul initial.

Informatiile si energiile pe care le-am primit la Ierusalim cu cateva zile inante,  au ajuns la fiecare, ca un cadou  al cerurilor pentru alegerea lor, ca un buchet de raspunsuri pe altarul cautarii. Pe langa darurile individuale si de  grup, acestei tari binecuvantate i s-au activat in acest vals de lumina, potente, haruri, frumuseti care vor transforma  Romania intr-o tara-poarta in care oamenii vor veni  cautand constient sau inconstient MARELE