Ma aflam de jur imprejurul unui brad frumos inalt, foarte inalt mai multe spirale de sfere imbracand pomul cu daruri de lumina. Si erau cadouri pregatite pentru anumite suflete dar si pentru tari, grupuri, locuri. Si fiecare era dus de spirala la nivelul la care ajunsese pentru a-si primi in Cupa Sufletului…darurile de lumina. Si de jur imprejur se aflau pe un cerc albastru Inteleptii iar varful pomului era o stea care stralucea luminand multe drumuri.

Si am auzit vocea ghizilor mei….calatoriti aici pentru a va primi ..roadele, la fiecare trei nopti insa de pe 1 decembrie pana pe 24 in fiecare noapte. Asta inseamna ca toti vor primi? Toti vor primi rauriri, talcuiri, intelesuri, raspunsuri pentru acest an dar si pentru etapa sau anotimpul incheiat. Sa nu te gandesti ca toti vor primi masini sau case. Darurile sunt activate de legea meritelor, primiti pe masura meritelor. Si iata ca aceasta primire…….ia chipul unor sfere-globuri care coboara in pomul care sunteti luminind drumurile in noul an. Si daca nu va eliberati de atasamente, suparari , dorinte in exces salutand noul timp, nici marile daruri ….nu vor cobora…caci crengile sunt prea ocupate cu vechituri.

Si am vazut Pomul devenind Cruce si apoi Cupa si parea ca fiecare crenguta putea inflori si rodi fiind in adevar …pomul christic. Si chipul pomului se schimba in acord cu cel ce primea. Si cu cat recunostiinta era mai vie cu atat ….pomul era mai frumos…mai radiant. Si am simtit….ca aceste spirale vii hranesc sufletele.

Asa e …imi raspunse AraN. Calatoriti aici pentru a primi o hrana cereasca care va adapa corpurile subtile intarindu-le. Si fiecare dar ..va releaza un alt varf de munte pe care incepeti sa-l urcati cu noul talant. Si darurile acestea primite la final de an se tin de mana cu alte daruri generand o hora-spirala care va anima pasii, va intareste chipul, va bucura drumul. Si toate pregatesc Salemul interior, Taramul pacii, Patria Graalului. Asa coboara raza christica…asa va insotiti cu Soarele interior.

AraN imi arata…cum multe suflete activand somnul lucid si visul conectiv participa la aceasta lucrare. Insa darurile sunt pentru toti…caci toti calatoriti chiar daca nu stiti….si astfel se lumineaza cararile sufletului.

O muzica frumoasa insoti valsul spiralelor..iar darurile ca geometrii radiante se asezau in suflete, deschizand multe porti de intelegere. AzRa…ma privi si spuse: uneori le pierdeti in negura orgoliului-supararii-neacceptarii sau a furiei-ambitiilor reci-dispretului. Alteori le inmultiti in buchetul de raze ce se desfac in mijlocul triunghiurilor de lumina: al iubirii-balndetii-rabdarii, frumusetii-pacii-intelepciunii, bucuriei-smereniei-discernamantului. Si cand le constientizati le transformati in flori si fructe. Si atunci abia atunci se puteti accesa Cerurile Unimii mergand pe Spirala Inaltarii pana la varful Pomului Christic.

O bucurie frumoasa sub forma unei ploi de lumina….cobora in toate sufletele…si spiralele de daruri continuara valsul ……atingand fruntea RaManNiei cu noi cununi precum si sufletele radioase!!!!Privind pomul simteam energia Graalului din interiorul meu, Receptivitatea Divina dar si puterea Crucii de Lumina. Si cu toata dragostea…am eliberat crengutele ….de ultimele greutati, activand Triunghiul iertarii. Si tot repetandu-l am avazut cum in centrul lui se activau mari daruri triunghiul devenind si sfera si glob…..luminand iarna intelepciunii.

….

Va invit pe 12 dec la ora 18 30 la un atelier dedicat darurilor, acestui an, spiralei recunostiintei, pomul christic, bucuriei.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa va deschida Portile si Spirala Darurilor sa va fie Calauza!!!!