Mergeam pe un drum de munte cu o desaga in spinare…….Cararea serpuia, racorindu-mi privirea, pasii. Un miez de lumina se desfacu pe neasteptate dezvelindu-mi un templu. AraN imi spuse ca in noaptea aceasta calatoream impreuna la Maestrii Triunghiului. M-am scuturat toata si mersul mi-a devenit mai sprintar. Am inceput sa pun intrebari chiar inainte sa intru stiind ca insasi drumul era in adevar tot un ghid, un maestru care imi putea lua cautarile si le putea duce chiar mai repede decat mine la Maestrii.

  1. Putem urca muntele interior cu acest lift treimic numit Triunghi? Orice forta trinitara care va cheama din orice provocare, initiere, deschidere de Sens va poate dezveli propria stralucire, varful de munte.
  2. Unde se impotmoleste umanitatea?In dualitatea emotiilor, in cautari sterile, in patimi, in angoase imaginare, in atasamente.

3. Ce ne dezvaluie Triunghiul? Propria calatorie catre Acasa. El este un activator al talantilor, un maestru care te ajuta sa vezi propriile roade, un accelerator al pomului christic. Urcand cu el, frunzele, florile, roadele proprii se inmultesc.

4. Ce inseamna mama cereasca, tatal cosmic, insasi copilul? Familia divina care te cheama, treimea in unime care ne graieste la centru.

5. Cum putem da glas Triunghiului? Lucrand pe relatia cu tatal interior, mama interioara, copilul divin. Fructificand aceste raze-relatii. Culegand roadele lor.

6. Concret? Prin invocatii, mantre, initieri, introspectii, contemplatii, meditatii, rugaciuni.

Am intrat in templu…in centru fiind un copac frumos, radiant……pomul curcubeu. O energie frumoasa m-a patruns. In spate un munte minunat….stralucea. Unde sunt? Intr-o zona a corpului atmic a planetei, taramul maestrilor, Agartha.

M-am apropiat de pom si simtind cum lumina lichida imi curge in tesatura racorindu-mi intelegerea. De jur imprejurul pomului era o baltoaca destul de mare formata din particole luminescente. Ce sunt acestea? Este ploaia voastra de lacrimi…lacrimi de eliberare, lacrimi de bucurie, lacrimi de regasire. Si din ele tasneste acest pom curcubeu…..unind Cerul si Pamantul.

Sa inteleg ca putem veni cu totii aici? Cu totii…in timpul noptii vazand altfel stralucirile vietii. Ce ne-ar putea ajuta?

Practiva virtutilor, triunghiul, conlucrarea cu natura, deschiderea Cereasca.

Si muntele din spate? Este muntele libertatii. M-am apropiat….vibrand un fior minunat alimentandu-mi centrii. Am lasat desaga la baza si am topait putin. Lasati greutatile la baza acestui munte….spuse AraN si nu le veti mai gasi la intoarcere. Cu fiecare mica urcare mai pleaca din mobilierul vechi, din atasamente, conditionari, placeri, vicii. Muntele spala, reaseaza, inalta.

Am simtit o energie alba ca ma patrunde muntele fiind fomat din n triunghiuri, munti mici pe care ii urcam intr-un fel zilnic. Sa inteleg ca fiecare salt de constiinta ne aduce aici. Si fiecare salt e un varf de munte……Oare oamenii stiu? Unii traduc egotic acest mers altii simt si interior si exterior cum acest munte al eliberarii le dezvaluie mari roade la varf. Am privit la prapastia care se deschidea in dreapta lui…Si aceasta….e doar intalnirea voastra cu patimile, viciile, atasamentele pe care le aveti. Toti ce s-a strans de-a lungul timpului. Tot ce a sapat in voi, alunecarile, caderile.

Cum putem ajunge la acest munte?

Cerand simplu seara de la ghizii vorstri sa urcati pe muntele liberatii respirand propria largime, frumusete, radianta.

Sa inteleg ca libertinajul nu are nici o legatura cu aceasta libertate in spirit. Libertinajul este apanajul ego ului. El epuizeaza pe cand acest munte elibereaza, incarca, aduce implinire.

AraN m-a luat de mana si mi-a aratat o apa aurie. Aici va topiti in apa divina, va spalati cu ea ochii, sufletul, va limpeziti. Am luat-o in maini si mi-am atins parul, ochii, sufletul. O pace, o bucurie si o caldura m-a invadat.

Desaga disparuse la fel orice greutate. Ma intorceam pe drum racorita, adancita, Acasa.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice