Fiecare an este o geometrie care ne atinge viata dand voie temelor sa desfaca in unitati de sens care se vor transforma in globuletele-daruri  pe care noi le vom aseza in pomul recunoasterii de sine, pomul vietii dintru Adevar, pomul Unimii.

Incepand cu 1 dec si pana pe 24, conlucram cu cei  24 de inteleptii la integrarea acestor Talcuri, Rosturi, Intelegeri care au aparut pe parcursul celor 11 luni in asa fel incat sa  imbratisam noul an, sa ne bucuram de el, sa recunoastem noul vals.

Priveam simbolul Unimii cel despre care v-a vorbit in mai multe articole si ceva ce a devenit vizibil doar acum m-a ajutat sa mai asez o piesa in puzzle ul divin……cercul mic care inconjoara centrul Crucii, hora aurie in care ne intalnim cu inteleptii pentru a primi intelepciunea anului, talcurile vremii.

Fiecare anotimp e format din trei luni si este asemenea unui triunghi care acceseaza anumite arhive din noi, pe cea a regenerarii( primavara) asezarii in Unime( vara) trecerii( toamna), inteleptirii( iarna).

Atunci cand rasfoim cu atentie temele si accesam darurile  urcand inca un pic muntele interior, se activeaza in centrul  triunghiului, crucea inaltarii imbratisata de spirala evolotiva. Bucatile de suflet pierdute se intorc acasa astfel ca sfera care suntem se reface iar din cercul mic care imbratiseaza centrul Crucii se primesc bucurii intregitoare, intelegeri, globuri pline cu talcuri, coronite de lumina si alte lucruri pe care noi le asezam in pomul recunoasterii de Sine.

Valsul sferelor incepe urmand beteala plina de straluciri si intelesuri.

Pomul de Craciun sau al intoarcerii Acasa ne arata ca sarbatoarea aceasta este a sferutelor, adica a oamenilor cu O mare care au primit cu bucurie provocarea de la Ceruri, au urmat firul faptelor asa cum Pamantul l-a enuntat, unind Credinta cu Putinta si apoi impartasind in Unime despre ceea ce a parut ca a fost un divort, in adevar doar o trecere de la un cerc de intelegere la altul in lumina dezvelirii unui nou triunghi, al iubirii, bucuriei, credintei vii sau poate un altul.

Cand nu reprosam, conditionam, tipam ca suntem nedreptati, Cerul trimite colacei de salvare, de sustinere a noastra in furtuna emotiilor iar pamantul ne imbratiseaza incalzindu-ne pasii.

Geometria acestui an este formata din 4 triunghiuri care dezvaluie la centru crucea formata din patru petale. Impreuna alcatuiesc o Sfera Minunata, Anul 2015 care poate fi pentru toti un glob minunat in pomul de Craciun.

Intrebati-l pe Mos Nicolae ce talcuri se afla in experienta datului afara sau a divortului sau a pierderii copilului? Va va aseza in pantofii cosmici, darul lui care va poate ajuta in Trecere inteleptindu-va pasii, imbogatindu-va clipa cu noi globuri-talcuri, aducand stralucire.