M-am trezit privind un pom de Craciun aurit. Nu era cu globuri aurii ci pur si simplu din energie aurie.
Am despletit dimineata cu rugaciunea, triunghiurile si exercitiile reiki obisnuite si apoi m-am asezat la masa de scris. Limpezind pagina interioara i-am redescoperit emanatia. Suntem in trena lui 1 decembrie si regina Maria este aici. Am pasit deodata intr-o hora a figurilor istorice care au innobilat timpul. Alergam asemenea unui copil de la Stefan cel Mare la Mihai Viteazu, Constantin Brancoveanu apoi la Decebal, Burebista, Mircea cel Batran, figuri trinitate radiante care au coborat pentru a aseza in trena acestei tari, un dar sau mai multe. Regina era in centrul acestei cerc radiant imbracata in haine taranesti, cu chip stralucitor, dezvelind lucrarea unimii. M-a chemat langa ea….ca o mama, sora, prietena.

Ce simti privind acest 1 dec 2017? Durere. De ce durere? Pentru ca unitatea in versul puterii e atat de departe. Scoase cununa ei plina cu sange si o aseza alaturi. Percepeam o tanguire ca si cum toti mosii si stramosii ar fi lacrimat. Regina chiar plangea chipul ei atingand cumva si Cerul si Pamantul.
De ce aceste lacrimi? Pentru timpul acesta clocotit, lacom si aprig. Insotiti-va cu Unimea, Unimea din Adevar, din Dumnezeu. Fiti vii, puternici si Unul.
Imbratisa timpul ca si cum ar fi fost un copil si din rosu aprig am vazut un palid auriu apoi un auriu puternic. Vremurile vor straluci sub teserea pe care o fac preotesele Unimii de aici si de la voi in Impreuna-Una. Nu plecati din trena acestei Treceri. Varful politic inca nu radiaza, oamenii care va conduc sunt departe de ceea ce au vrut mosii si stramosii vostri dintru Unime.

Apoi imi arata un portret frumos tesut si el in lumina aurie. El este intrupat si mergator si intelept.

Am iesit din hora si ne-am apropiat de un scrin de lemn care parca continea toate arhivele si comorile timpurilor. Regina scoase un sul usor legat in matase, un sceptru al carui cap avea sculptate flori si o cununa formata din triunghiuri care se inchideau in sfere. Desfacu sulul si citi fara cuvinte asezand energia in trena intregii tari, aurind-o de-a dreptul E o chemare….am exclamat!!!! Chemare, Graal ceresc, Unime!!!!raspunse ea….
Teseti cu harnicie, bucurie si curaj aceste timpuri si cand locul sau timpul sau povestea va tipa folositi sceptrul pentru vindecare si cununa pentru asezare si inaltare!

Regina derula un timp as zice necunoscut si totusi viu cu oameni care se asezara la o masa fara ranguri si totusi radiind de intelepciune, conducatori si oameni obisnuiti, frumosi ca niste sfinti si totusi in port de o mare simplitate. Ei sunt inteleptii, povatuitorii si conducatorii vostri viitori…..si el este graitorul. Imi arata un chip puternic simplu si emanant cu nimic mai presus decat ceilalti si totusi atat de fosnitor. Inteleptii pregateau un eveniment pe care l-as situa in 2088, 1 decembrie. In trena aurita, oamenii erau frumosi, caldurosi si foarte apropiati. Bucurestiul avea forme de relief mai preganante ca si cum ar fi crescut iar cladirile capatasera o lumina stralucitoare. Calatoream pe platforme, in piramide si nave sferice. Imi venea sa rad……si regina simti joaca mea.
Totul devine, creste, se dezvolta. Am ramas unul din ghizii vostri pentru a mosi timpul acesta si timpul urmator. Si eu si mosii pe care i-ai vazut ….alaturi de multi sfinti romani.

Nu vrem sa plecam pana cand timpul nu va aseza trinitatea radianta, inteleptul la varf. Si noi am pregatit pasirea lui. Va suntem aproape sustinand aceasta trecere, curatare, limpezire. Insa ochii vostri au inca nevoie sa fie clatiti in apele Domnului caci inca gresiti alegand fara discernamant, lasand vocea tatalui punitiv sa creasca, cazand in indiferenta.

Regina imi arata un val pe care il trase cu bucurie revalandu-mi sufletul Ramaniei. O parte din el schimonisit, o parte radiant, aurit, stralucind in noapte. Lua apa divina si il descreti apoi ii aseza florile ei. Cand intregimea il atinse o melodie frumoasa inunda tara si timpul.

Apoi Regina imi arata o masa unde cupa unimii astepta….

Veni el, stralucitor apoi inteleptii si ele preotesele Unimii. Timpul avea o stralucire aurie care ma fermeca cu totul. Fruntile se atinsera toate, coroana luminii divine se activa, la fel cununa preoteselor si salba cu bucurii. O perdea cu flori cobora in acel intai. Unime la varf, unime la baza. Crucea care sunteti straluceste spuse regina deschizand aceasta fraza a lui 2088. Inteleptii se imbratisara apoi lasara grairea reginei sa continue.

Suntem in viul unui timp nou, pregatit de noi toti. Bucurestiul este un taram al pacii, unimii, bucuriei iar Ramania o taRa radianta, un graitor divin pentru intreaga planeta. In templul unimii, preotesele deschid portile darurilor acestei planete. Suntem inaintea ultimului salt din acest ciclu. Treimile au coborat, legand pasirea dumnezeiasca de pasirea lumeasca. Unime suntem toti si Acasa. Bucurie, rodire si pace.

Regina se aseza declansand o raurire aurie. Toate chipurile parca devenira una si printre ei el, Isus si Maria Magdalena se evidentiara de data aceasta mai mult. Vremurile unimii spuse SarRa punand pe fiecare frunte un simbol.
Deasupra tuturor cununile si salba scanteiara iar tarile devenira deodata raze tasnind parca din acest cerc inteleptitor. Nu inteleg….

Un unic taram…..tarile s-au intors Acasa ca raze ale soarelui christic sau maini ale familiei divine.

Cei prezenti se stransera in cerc lasand triunghiul sa radieze apoi se invartira activand o spirala aurie.

In jocul cosmic un pom frumos se contura tarile stralucind in daruri. Deasupra lui intregul pamant sub forma de sfera, radia.

Unime, drag, iubire.

Pomul se auri si fiecare chip, dar, prezenta capata un auriu frumos care colora toata adunarea. Inteleptii asezara in pom un altfel de glob, un glob ceresc din care curgeau scrisuri divine.

Pomul deveni si mai aurit iar Maria lua darurile ei si le aseza pe varf. Initierea din camera reginei. Intoarcerea la Totul-Una. Impreuna.

Apoi graimea aceasta se estompa pastrand o emanatie de floare. Viu, bucurie, unime. In ochiul trezit acest 1 decembrie graia( 2-ul a doua sfera, sfera mama va invita in templul unimii( 01) sa va recunoasteti forta, maretia, puterea, unicitatea in unime ( 7). Indrazniti auzii din nou glasul reginei. Varful piramidei va asteapta, Christicizati timpul.

….

Despre initierea din camera reginei vom vorbi si la atelierul din 7 dec, ora 19 00.
Activati pomul christic asezand in el globuri-intelegeri, rodiri, intrebari, cautari, daruri.
Trinitatea din mine saluta trinitatea din voi!