Atunci cand am venit pe aceasta planeta acum 4, 6 miliarde de ani am agreet cu ghizii nostri alaturi sa activam la inceputul si la finalul fiecarui ciclu evolutiv, triunghiurile trezitoare- translatoare. In aceste porti Recunoasterea de Sine-Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit stralucesc.

Cu ajutorul graalienilor-zamolxienilor-ramanezilor, a tuturor familiilor de lumina din acest Univers, prin toate revarsarile de sens,  contractele noastre dintru Inceput ne sunt revelate. In taina Unimii, noi stim cine suntem si care este misiunea noastra pe harta Noului Pamant.

Acum trei ani, cu bucuria cautarii si mai ales in zorii regasirii impreuna cu doua prietene am plecat in Bucegi sa rasfoiesc Taina Muntelui Sacru. Povestea noastra a inceput in Grota Pustnicului unde Ochiul lui Zamolxe ne-a privit si multe lucruri s-au asezat in noi apoi cand tocmai ma pregateam sa ies din perstera o mana m-a oprit si cu multa bunatate m-a invitat sa ma spovedesc dintru Inceput. Si parca toate vietile s-au pornit sa sopteasca si izvorul nu s-a oprit pana cand n-am spus tot de la Inceput si pana la Final. Cel care ma spovedea era insusi Melchisedec, Regele Pacii cel care nu a plecat si nu a venit cel care a pus bazele primei scoli inititiatice de pe aceasta Planeta. Limpezita cu sufletul saltand m-am intors la Schit si i-am cerut Preotului sa ma impartaseasca. Desirasem firul pacatelor mele si la un preot ortox cu trei zile inainte insa el nu a vrut spunand ca nu stie sigur daca chiar am facut aceasta spovedanie. Am tacut si pe inserat in focul celest am cautat  sa ard si alte lucruri din lemnul pitic care inca se mai afla in mine.

In noapte in chilia vechilor calugari, Melchisedec a intrat si a iesit in continuuu, daltuind parca in fiinta  noastra de lumina, multe daruri. Dimineata coplesita, asezata si deschisa l-am vazut ca revine si ma invita sa pregatesc impartasania. Am pus tot ce aveam mai bun in ea, i-am invitat pe Zamolxe, Rama, Isis, Isus, Melchisedec sa o binecuvanteze si cu vantul divin in panze am plecat  spre Pestera Ialomicioarei unde milioane de sfere de lumina ne-au intampinat apoi in liniste cu toate scructurile acordate am inceput sa urcam oprindu-ne pentru cateva clipe la Patul Cosmic, Lobul Divin si Scaunul lui Zamolxe unde am simtit ca sunt Acasa, Cu Voi-Alaturi si Impreuna-Una.

Pe seara am innoptat la Sfinx iar in dimineata urmatoare in Rasarit cu Rama alaturi am inceput sa dau prietenelor mele doua initieri in Isis Seikim si Seikim 7. Insa cineva m-a oprit. Era Sfinxul care si-a pus mainile energetice peste capul meu si in triunghi initierea in Taina Kogayonului ne-a fost revelata. Atata bucurie, atata frumusete, atata fosnet.

In miezul acordajului Poarta Sfinxilor mi-a fost dezvaluita ca fiind triunghiul trezitor-translator ce trebuie activat in ciclul divinului feminin adica la echinoctiul din 2013. Am zambit cand Maruba ghidul energetic mi-a spus ca ne va deschide Poarta si ne va insoti si la Sfinxul din Peru si la cel din Egipt. I-am spus ca in Egipt voi puea ajunge cu un last minute trip insa in Peru nu vad acum. Mi-a spus ca voi primi tot ceea ce voi avea nevoie ca sa ajung acolo nu singura ci cu familia mea de lumina cea cu care am venit aici si cu care cresc in Impreuna-Unul. Au trecut trei ani de atunci si iata ca in septembrie 2012 intr-o zi-poarta vorbind cu Lucian Papuc despre Peru i-am dezvaluit despre aceasta chemare si l-am rugat sa ne ajute sa ajungem in Valea Piramidelor, la Muntele Sacru, la Sfinx rostul misiunii noastre fiind sa ancoram cele 14 energii pe care le-am primit in Ramania, Acolo.

Si pentru ca varfurile piramidelor s-au activat in 2012 aceasta calatorie va presupune mai multe lucrari de lumina: in reteaua planetara a Cristalelor, in reteaua Muntilor Sacri, in reteaua Piramidelor.

Dragii mei aceasta este una din Portile care ne cheama. Ramania straluceste si noi cu Ea –Una!

Si daca la final de ciclu Ramania se dezvaluie in toata splendoarea ei, e bine la inceput de ciclu, darurile noastre  au nevoie sa ajunga si in alte dtriunghiuri planetare si interplanetare in Impreuna-Unul!

Spirala Schimbarii in noul ciclu va porni de aici de la Centru cu noi Fii Domnului in toate triunghiurile de lumina dezvaluite de CERURI!

Amintiti-va Cavaleri ai Luminii cine sunteti si ce e de dorit sa faceti pentru tara si planeta in CICLUL DIVINULUI FEMININ care se deschide in ACUM cu aceasta POARTA!