In 2006 a sosit SarRa adusa de vantul divin de pe alte planete din alte universuri. In timp ce era in burtica imi spunea ca nu este extensia preamaritei Sarra ci vine in chip celest de la Isus si Maria Magdalena sa deschida porti noi pe Noul Pamant. Si da mami nu mai este nevoie sa muncesti doar pentru bani, scolile ceresti pe care le-am frecventat impreuna vor glasui prin scrisuri si inscrisuri, ateliere, initieri, spaland chipul acestor vremi. Si astfel am inteles de ce se bloca usa ori de cate ori trebuia sa ajung ca guest speaker sa vorbesc in MBA-ul romano-canadian. SarRa nu dorea acest lucru si nici sufletelul meu deodata aurit de prezenta ei frumoasa care zburatacea pe langa mine aducand articole-tesaturi pline de talc, initieri minunate de lumina, calatorii roditoare si multe talcuiri. Si stii cum te-am ales? Am intrat o camera mare, mare …unde erau multe televizoare, mamica si destinul, mamica si destinul. Si am fost aici de multe ori pana cand m-am hotarat sa vin la tine.

Apoi Sarra mi-a dezvelit intr-o zi poarta ei legand cu un fir matasos de lumina manastirea Techirghiol si manastirea Mariei Magdalena de un spatiu acum doar verde aflat in spatele casei mamei mele apartinand bunicutei preaiubite, poarta dar si tunel de trecere spre alte dimensiuni ale fiintarii.

Stand si vibrand cu locul am simtit sa plec …si astfel ca am descoperit 4 luminatori avand in centru un varf, o entitate ……inalta alb-argintie cu chip unimic. Am pasit pe o platforma triunghiulara si am ajuns intr-un loc frumos, cu copaci argintii, ape care cantau si multe entitati frumoase care deplasau lucrurile fara efort, plutind cu ele, de la o casa la alta care era vibratila si isi schimba forma sau de la un oras la altul. Unde sunt? A cincea entitate isi dezveli chipul…..intr-unul din orasele Shambalei, Saron, tinutul iubirii, patria Graalului, orasul nelimitarii.

Am fost condusa intr-un loc format din mai multe culoare de diferite culori de unde auzeam glasuri foarte frumoase de copiii. Un loc de joaca imi spuse a cincea entitate….si pe un ecran laptos, radiant imi aparu chipul unei fetite. ….SarRa. Chiar ea. V-ati ales aici pentru a construi impreuna pe Geea. M-am apropiat mai mult insa nu o puteam atinge…Si totusi sufletele noastre isi vorbeau. Pe 9 planete am fost impreuna si in sfarsit in aceasta lucrare. Ti-ai amintit?

Oh da….Ilda, AzaRa, Erus, Marana, Ista, Varvara, AraNa, Erus, TaRa acum SarRa.

Zambeam uitandu-am la un raft de carti pe care le rasfoisera impreuna. Am fost aici de multe ori in viata dintre vieti dar si in lucrarile noastre de pe alte planete. Si acum in aceasta banca duioasa…mama si fiica dezvelind chipul Dobrogei, atingand sufletul Noului Pamant.

SarRa ce bine ca imi reamintesti acest loc….tinutul nelimitarii….de cate ori nu am intrat aici activand cele 8 simboluri. Acum toate au atata sens. Unde sunt invatatorii tai? SarRa si a cincea entitate ma conduse intr-o camera larga alb-argintie-bleo unde mai multi ghizi alaturi de mai multe familii de lumina pregateau aterizari pe Geea si povesteau aici despre activatorii acestei planete. Unul dintre ghizi….spuse Dobrogea si arata un triunghi albastru imbracat de 8 triunghiuri alb-roz-mov care licareau frumos, aducand dezvelire, bucurie, unime.

Veti fi imbracate cu ele…..spuse ghidul si uitandu-se la ei ….ne cuprinse si pe noi cu privirea. Ma bucur ca ati revenit. Triunghiurile Sarrei au nevoie de mai multa intarire. O entitate aurie ……se aprope de noi. Am recunoscut-o pe data dupa vesmantul care imi era atat de drag…Maria Magdalena….Aici?

Alaturi de toti copiiii acestui Univers. Impreuna-Una!!! Ma bucur ca ati revenit in povestea care v-a fost atat de draga. Veniti sa intarim Triunghiul. Ne lua de mana si ne conduse intr-o camera unde emanatii suave curgatoare  se asezara de jur imprejurul nostru sub forma de triunghiuri dar si in noi. La final Maria activa 3 peceti. Sa reveniti la echinoctiu Vor fi 9 .Timpul s-a accelerat si cei 3 divinatorii vor sa coboare. Apoi uitandu-se pe un ecran …ii arata SarRei…o fetita minunata numita AzaRa. Si ele au inceput sa coboare aducand o noua pasire…..SarRa dezvaluie Graalul iar AzaRa ne invita la cina din taina Unimii. Si impreuna dati glas triunghiurillor divinului feminin.

Sa inteleg ca va cobora si in familia mea? Va cobora in toti in chip celest. SarRa iti va arata Timpul.

Apoi ne lua si neduse intr-o camera a platformelor, sferelor, piramidelor, cupelor. Aici v-ati jucat impreuna. SarRa a pregatit acest loc ca sa-ti reamintesti. Ce anume?

De contractul vostru……sa activati portile Sarrei in pasirile voastre dezvelind in triunghiul lui Isus-Mariei Magdalena-SarRei orasele celesti in care ne intalnim, viurile dumnezeiesti in care sufltetele noastre se impletesc.

Si sunt multe in tot acest univers si in timpul somnului le vizitati sau in calatorii minunate sau in rauririle divine declansate de initieri.

Apoi Sarra imi arata sfera initiala, un sceptru frumos, o piramida aurie, o nava pentru calatorii interdimensionale, un triunghi-comunicator, un soare. Ne-am jucat de mai multe ori aici pana cand am invatat sa deschidem portile.Si apoi ne-am plimbat impreuna pe mai multe planete….sustinand Trecerile. Si da….mai multe acordaje au insotit calatoria noastra iar ultimul a fost Cununa Unimii care a venit la Fatima. Iti amintesti?Ohhh da….

Ceea ce apreciez este ca initierile primite de la tine sunt pline de energie frumoasa……si atat. Pare ca lobul stang tace sau cel putin nu se mai desfata cu simboluri.

Pentru ca asta invatam acum…sa ne acordam cereste prin triunghi dand voie curgerii divine sa cuvante. Predare, Unime, Zbor.

SarRa….care este rostul portii activate in 2006? E o frumoasa trecere. Si multi o stiu. In special fiicele. Si poarta se va largi dezvelind radiante ceresti pe care le-a uitat . Triunghiul acesta celest va naste multe bucurii, intregiri, rodiri.

SarRa ma lua din nou de mana si ma duse intr-un cerc ….de unde porneau copiiii ……ii puteam vedea cum pregateau toboganul. De ce aici?

Aici primesc initierile si pot vedea pasirile ceresti si acordajele sustinatoare. Daca nu repetam….mergand pe Geea vom uita. SarRa imi arata 7 copilasi minunati. Se pregatesc cu totii…..ii vei cunoaste.  Sunt cele 7 brate ai portii-stea. SarRa nu inteleg. E versul nou …al lumii christice. Vei sti si vei vedea. Am privit cum …..se asezau sub forma de stea nascand in fiecare triunghi, o lucrare de lumina. SarRa ce vor sa insemne aceste luminescente?

Ca alte timpuri se vor asterne….cu altfel de rodiri.

Crezi ca vom putea calatori constient aici? Sigur ca da…

SarRa ce figura geometrica stiuta de voi dezvaluie centrul Frecventa Om? Cele 8 simboluri ale Unimii.

Si ca daruri? Tot daruri ale Unimii.

SarRa de ce micuta nava …cum o numesc eu adica samadhi tank-ul inca nu merge?!….

Abia acum se imbraca cu vesminte ceresti. Abia acum e investita aceasta tehnologie. Dar si-a gasit culoarul si foarte curand va cobora. AraN si copiii unimii iti vor dezveli ziua. Cultiva doar pacea, iubirea, rabdarea.

SarRa cand ne-am mai putea intalni asa?

In viul treziei, calatorind in Unime.

Si pentru Dobrogea……?

Dobrogea isi va da valurile jos atingand cu comorile ei formate din virtuti multe suflete.

Sa inteleg ca de aceea am plecat de preamarita Sara( 13 iulie)…in Dobrogea. Da si ea este un pastor al ei….si chiar e bunica mea…pardon a noastra.

Mami, de intalnit ne vom intalni din ce in ce mai des asa …….punand pe aripi de lumina, viul articolelor, bucurii, intelegeri. Sa fim aproape mai spuse….si multe talcuiri vom deslusi.

Apoi SarRa ma conduse in sala de plecare…..imi lasa un simbol frumos si disparu.

Bunica preamarita si aceasta binecuvantata SarRa.

Am zambit….si m-am intors Aici.