In centrul crucii care suntem se dezvaluie, Micul Soare care comunica cu Soarele Divin, Scanteia care creste cu fiecare triunghi de virtuti, Sfera care suntem, Radianta Unica.

Fiecare sarbatoare traita in Consacrare( sau in Conul Sacru) pregateste Carul cu Foc, Corpul de Lumina, Tetraedrul Stelar cu care deschidem portile Imparatiei. Acum pe valul acesta de lumina, 6-8 august 2021 in acest triunghi divin putem experimenta Templul Nou care se dezvaluie in centrul Crucii unind Cerul Nou de Noul Pamant. Activarea aceasta ne deschide noi sori pe verticala crucii, centri transpersonali, cu care vom percepe, intui, simti mai lesne Adevarurile Divine care coboara in Graalul interior, integrandu-le mult mai rapid. Este o ascensiune interioara pe care fiecare o face in functie de viteza lui de indumnezeire unii simtind poarta aceasta ca un Rasarit altii ca o Bucurie, altii ca un Vals Celest altii ca o Initiere. Daca puteti fi intr-un loc sacru( templu sau manastire) veti percepe cum va extindeti Conul de Lumina develind Intelegeri Noi care nu vin din Mintea Periferica. Un rasarit cu Talcuiri extrem de Puternice. Indrazniti sa activati Spirala Intrebarilor si veti simti cu raspunsuri noi, roditoare in Unime va viziteaza.

Ex: Cine sunt? Care este scopul meu aici? Cum imi pot onora misiunea? Ce teme am de facut in triada oras-tara-planeta? Ce daruri ma pot sustine sa deschid Portile? Ce ma cheama in Acum?

Sunt 8 energii care coboara pe Planeta dand putere Soarelui Interior care comunica cu Soarele Christic.

Puneti pe acest val de lumina, seminte frumoase si veti culege roade inaltatoare!!!

Pentru a simti radianta acestei porti pasiti in ea facandu-va iertarile: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu Voie si Fara Voie fata de iubire, armonie, pace, bucurie, intelepciune, om, bunuri, bani, case din toate ipostazele si vremile Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea

Apoi legati-va de Ceruri printr-o mantra sau o rugaciune sau o invocatie pe care sa o repetati de 3 sau 7 sau 9 sau 21 sau 40 de ori. Dupa valsul acesta, contopiti-va cu Soarele Interior lasand Infuzia luminica sa va umple. Ramaneti cateva secunde in aceea bucurie extatica. Apoi Multumiti.

Poarta aceasta este legata de Schimbarea facuta prin TranSformare( trecerea dincolo de Forma) TransMutare( mutarea pe un alt palier de intelegere) conducand la TransFigurare( activarea corpului de lumina). Ea ne dezvaluie pe Cerul interior, Soarele Christic, Puterea Crucii care Suntem, Radianta Unica.

Infuzia aceasta lumina ne deschide portile adevarului, abundentei, bucuriei reveland Varful de Munte propriu pe care e de dorit sa-l atingem.

Uitati-va la varful Triunghiului, la Divinul din voi. Contemplati aceasta Maretie!!!!!

Am vazut aceasta poarta astfel: formata din 3 triunghiuri doua albe, avand la mijloc unul rosu in centrul lor fiind cele 8 energii descriind un Soare Mic. Patrunzand in ea ….am simtit Focul Celest, Focul Divin inundandu-mi fiinta, ca o curgere frumoasa, matasind Tinuturile Interioare. Inaintand am simtind purificarea apoi larghetea apoi o extindere frumoasa ca si cum m-as fi marit. Am patruns in Patria Graalului, Cupa Unimii fiind insasi Varful Triunghiului. De sus pana jos 8 straturi, nivele de constiinta, cele 8 energii activand Nelimitarea.

Traiam si Sus si Jos pe o coloana din Sfere in care Focul Celest se activa, hranind Centrul, dezvelind Omul cu O mare, insasi Sfera.

Am simtit sa ma plec in fata Graalului activand Soarele interior cu care salutam Cupa. O iubire intensa, mare, rauritoare m-a imbratisat.

Iubire, Unime, Graal

In ochiul trezit,

Dumnezeu a venit

Salutand Noua Lume.

Paseam cu totii pe o spirala frumoasa salutand Cerul si Pamantul. Totul era dans si totul-Bucurie in taramurile Unimii!!!!