Am ajuns in Plytra, Grecia dupa doua zile de mers cu masina si o noapte dormita in Sofia. Drumul parea nesfarsit insa bucuria celor din masina, entuziasmul si caldura generata de faptul ca urma sa participam la nunta surorii mele ne animau sufletele care zburdau cresetand surprize, idei legate de eveniment, frumuseti. Un triunghi de suflet mijea format dintr-o nunta si doua botezuri pe un an patratos plin de zguduieli ale materiei. Cum isi da mana Cerul cu Pamantul!……

Autostrazile erau libere…si primitoare ceva ce n-am mai vazut de multa vreme mergand prin Grecia insa este fiind un timp al provocarilor generate de acest triunghi cu varful in jos format din coronavirus, criza mondiala, razboiul nevazut , anticreatii care gatuie economia…..simteam ca aceasta pustietate indusa, primitoare pentru noi dar trista pentru Grecia nu va aduce prea multe roade, acestei tari-prietene care se sprijina mult pe turism. De cand am intrat in teritoriul lor am simtit sa ma rog pentru Grecia. Sentimentul meu era de fiica prinsa intr-o plasa facuta din sepi, scorpii, balauri, o tesatura puternica generata de guvernul ocult. Parea ca totul tipa, se zbate, incearca sa iasa insa plasa este foarte bine facuta mai bine decat cea destinata tarii noastre. Ma intrebam de ce ei….atat de bine protejati de manastiri, sfinti, ape divine sunt atat de atacati?!!! Si mi-a aparut triunghiurile care descriu spirala lor descendenta: lacomia-hedonismul-ipocrizia, coruptia-orgoliul-meschinaria, indepartarea de Dumnezeu-atasamentele-supararile. Cumva in acest an al eliberarii de karma dar si al luptelor invizibile….teritoriile isi activeaza puterile nestiute si se scutura de plasa sau se prabusesc sub sabia creata de guvernul ocult. Si unele vor fi radiante, christicizate, frumoase altele isi vor pierde stralucirea in oceanul gri al crizei.

Am ajuns in Plytra calauzita de o piramida mica aurie care ne-a deschis drumurile. Parea ca totul curge fara nici un fel de opreliste ca si cum benzina divina ar fi uns constant o masinaria cosmica. Plytra este un taram ce gazduieste arhive lemuriene. Teritoriul este atins de ape, golfuri, mult albastru iar ca geometrii……..inca din prima noapte piramida mica-calauza ne-a condus la golful unde se afla o piramida mare aurie……..un spatiu conectiv, o tesere intre lumi si supralumi, o trecere si o punte care iti activeaza constiinta multidimensionala.

Apa te conduce aici…..versul ei dar si cetatile scufundate, spiritul lor.

Nu eram singuri. Pe 3 raze luminice, mai multe familii de lumina se intalnesc aici pentru a pregati trecerea acestui teritoriu dar si alte evenimente. Pe planeta in acelasi moment in mai multe spatii-poarta se intalnesc astfel de de conlucrari care isi dau mana in reteaua christica facand legatura intre Noul Cer si Noul Pamant. O energia alb-aurie sub forma unei spirale imbraca piramida mare, locul acesta, apoi intreaga Grecia. Pe granitele ei bine facuta plasa cea neagra parea de neinvins, fara fisuri, fara gauri. Ma uitam la lucrarea aceasta in care coloana pulsatila largindu-se atingea si lucra pe plasa urata…insa nimic din ea nu ceda. In a treia noapte….m-am conectat la ochiul divin al locului insasi taina….si am simtit o activare a mosilor si stramosilor acestui loc, pe toate anotimpurile, din toate vremurile. Pielea toata mi s-a deschis ……creeand puncti catre invizibil si o energie bleo a inceput sa pulseze deasupra golfului, piramidei, intregului teritoriu, Greciei. Simteam ca chemarea aceasta ii aduce pe mosi si stramosi aici, familiile de lumina, familia divina. Si toate cresteau in intensitate timp de 7 zile avand ca punct culminant ziua de 30. Si ce se intampla pe 29 atunci cand va fi si nunta? Eliberare, reasezare, echilibru urmand ca pe 30 sa fie activare, bucurie, trecere. Fiecare zi da glas unor noi triunghiuri de lumina, alte chipuri christice.

Eram din 25 aici si toata lucrarea crestea zi de zi ca si cum se pregatea nu doar o nunta pe pamant ci si o nunta in ceruri. Golful s-a umplut de nave, geometrii pulsatile, entitati foarte batrane iar piramida cea mare a devenit un fel de spatiu-floare ce gazduia pe fiecare petala o alta lucrare a Noului Cer cu Noul Pamant, Uff…abia acum inteleg de ce era de dorit sa ajung aici. Stiam ca este o misiune insa nu ii cunoasteam pasii. Si in fiecare noapte paseam aici….activand o reamintire care se transformau intr-un stalp luminic. Vor fi 7 stalpi……7 activatori cosmici participanti vii la dezactivarea acestei plase intunecate. Si cine mai sustine la aceasta Trecere? Copiii prezenti aici, mosii si stramosii ridicati, familiile de lumina, ingerii locului, puterile acestui taram. Ati avut un contract….Il poti vizualiza. Trei sfere s-au suprapus…..activand la mijloc aceasta lucrare: contractul dintru inceput, de altatada din Acum. Si la mijloc aceasta Prefacere( spirala, piramida, activand la centru un cerc de lumina), noul chip al acestul loc. De ce aici?

E un loc vechi, o veche cetate lemuriana, un activator puternic in reteau christica, o voce divina, un taram cu chip luminic. Din toate timpurile Acasa. Ohh…da acesta e sentimentul…acasa cu multi frati stiuti.

In fiecare noapte o alta energie imbraca piramida, hranea cercul, activa stalpii. Simteam bucurie, lacrima, avant…..si multa lucare care se face si prin taramurile-poarta si oamenii-stalpi. Si fiecare rasarit si apus…..aveau un alt grai…..mai profund ce venea dintr-o lumina aparte. Vineri mai multe noduri negre s-au dezactivat, mai multe sfori……au cazut. Nu toate insa in sfasit am putut vedea ca plasa intunecata formata din civlizatiile controloare si guvernul ocult a inceput sa cedeze. Pareau ca pica cele mai urate noduri acolo unde erau stranse multe entitati. Reteua christica prin aceasta poarta lucra intr-un mod minunat…..astfel ca plasa cea intunecata ……..se deazactiva din aproape in aproape. Mai multa limpezime, usuratate, bucurie.

Oare ce va fi ….dupa? am intrebat-o pe Ayla, ghidul feminin care ne-a fost aproape. Un timp de prefacere, conectie, constructie noua. Chip viu.

Il vom simti cu totii? Doar cei care stiu insa sunteti din ce in ce mai multi. Si Ramania? Face parte din aceasta opera numita Prefacere. Un timp nou si pentru ea. Un varf aurit asezat pe un patrat maro….mi-a dezvelit chipul nou la care se lucreaza. Sa inteleg ca vom avea o toamna a roadelelor. o toamna christica? La fiecare dupa merite spuse Ayla . Uitati-va la varful de munte….il veti simti stralucind in voi.

Ayla imi arata fundul golfului….un oras scufundat sustinut de o minunata retea de cristale, un taramviu, cu nave-platforma, entitati radiante, spirale, piramide, spatii de intalnire, activatori ceresti, comunicatori universali, transformatori. Aici ne intalnim noaptea, in rasarit si in apus. Ce ai putea face concret aici? Uneste rugaciunea cu meditatia si contemplatia. Fuzioneaza cu locul, contopeste-te cu aceasta cunoastere radianta. Preda-te. Intra in Ceea ce E….fara indoiala.

Inteleg ca acesta este si mesajul acestui an. Sa ne suim pe varful de munte. Sa stapanim de acolo cutremurele materiei.

Acesta este….si toti luminatoriii cunosc aceste chei. Asa deschideti muntele christic, casa pe stanca, cea care nu va fi mancata de molii. Aici va muta acest an daca urmati vantul divin sau intuitia cum ii spuneti voi. Ayla de ce aceasta nunta pe 29? Divinul feminin va invita sa va eliberat de credinte limitative, frici, restante, de greseli si pacate activand maestrul interior. Cum o putem face? Cu smeranie, predare, bucurie.

Mesajul l-ai primit si la Frasinei, pe muntele transformarii, transmutatii, transfigurarii. Urmati canoanele bucuriei si versul divin va sustine Prefacerea.

Ayla cum se leaga aceasta lucrare de Ramania? Se leaga prin toti luminatorii care urca in Acum muntele christic. Acelasi munte cu care activati Cerurile Bucuriei.Daca te uiti cu ochi ceresti vei vedea ca oamenii acceseaza timid sau cutezator, triunghiurile bucuriei nu ale placerii. Si din rugaciuni, fapte bune, intelegeri isi confectioneaza….bucurii ceresti. Si toti participa la aceasta tesatura christica care este mai puternica in anumita puncte ale retelei: Frasinei, Plytra. De ce nu Athosul grecesc? Pentru ca acolo nu sunteti primite……iar femeia vine acum cu Darurile. Fara ele Prefacerea nu este Posibila. Indrazniti….Cerurile Bucuriei sunt deschise. Uff Inteleg. Muntele Schimbarii este de fapt Muntele Bucuriei….si cand suntem bucurosi?…la nunta, la botez, cand facem o fapta inaltatoare.

Asa e indrazniti sa activati la nivel de munte christic, corpul cauzal, budhic, atmic…. idei frumoase, sentimente radiante, fapte cu talc. Si cu acest triunghi veti sti care este varful vostru interior.

Iti multumesc Ayla….Inteleg acum de ce am fost la Schimbarea la Fata in Frasinei iar acum tot pe un munte si golf in acelasi timp, loc radiant sustinut de un oras christic: lucrarea continua prin noi toti, altii si totusi una la nivel de planeta. Reteaua aurie lucreaza prin noi toti, stalpi de lumina in triunghiuri christice.

Ce se va intampla pe 30 august? O nunta in Ceruri dar si pe Pamant. Coboara noi triunghiuri divine, daruri, sustinatori, puteri christice. Treimea din Cer saluta toate treimile pamantului. Si prin acest salut, stalpii de lumina, ghizii, canalele, lucratorii, maestrii, dezvelitorii se vor simti intariti la fel si Noul Pamant, Omul Nou.

Iti multumesc Ayla……

Noi va multumim.