M-am asezat pe pat lasand Luviom-ul sa lucreze pe mine. Entitati inalte albe, roz, mov teseau cu fire de lumina. M-am predat binecuvantand clipa. Eram doar invitata in aceasta sala a cristalelor sa primesc din clarul, limpezimea, frumusetea lor. Dupa ceva timp am simtit ca acelasi corp luminat de aceasta tesere avea mai multe corpuri de diferite culori. Ma simteam trasa de fiecare dintre ele ca si cum fiecare ma ghida catre ceva descriind in adevar o calatorie mai ampla. Erau unul dupa altul si totusi Una. M-am dus in samadhi chemata acolo si cand apa cu sare m-a atins trecand prin mai multe triunghiuri de lumina am intrat intr-o sala a purificarii unde in conuri de diferte culori, stand in invelisuri aurite ca niste oua, sufletele se limpezeau fie ca se aflau in timpul somnului, fie ca accesau o calatorie, fie ca experimentau samadhi-ul sau alte tehnologii ale unimii. Erau 9 conuri si ghizii mei imi aratau cum se faceau purificarile: cu perdele de lumina sau cu ajutorul apei divine sau cu cristale sau cu ingerii aerului sau cu simboluri sau cu bai de flori si sunete. Sufletele intrau avand culori terne, triste, reci, impietrite sau sfasiate dupa care incepeau din aproape in aproape sa radieze. In toate conurile, ouale se disolvau devenind flori cosmice cand sufletele isi atingeau luminozitatea maxima si geometria lor initiala era complet refacuta. Capatau chip armonios si cu melodia proprie si unica mergeau in urmatoare sala, a activarilor.

Aici spirale frumoase lucrau pe fiecare suflet in parte asezand, luminand, aliniind. Unele erau roz, altele albe, altele aurii, altele bleo si una era o spirala curcubeu minunata. Spiralele erau scurte sau lungi insa toate lucrau pe tesatura sufletului. Prin aceasta largime noua si inaltime frumoasa sufletele capatau o maretie radianta dand glas unor sentimente inaltatoare numite de noi, astfel: bucurie cereasca, iubire fara conditionari, blandete aurita, recunostiinta, iertare, caldura, pace, smerenie. Zvelte si aurite zburdau dupa aceste activari ca niste copiii lasand dare frumoase si radiante. Jocul lor era viu matasind aerul. Gradina sufletelor as numi aceasta sala si sufletul meu atins de aceasta bucurie s-a extins si el participand cu drag mare la aceasta tesere spiralata. Apoi am pasit intr-un alt spatiu pe care l-as numi al Unimii.

O melodie frumoasa atingea totul iar sufletele radiante, largi si calduroase alcatuiau hore ce descriau o spirala imensa. Nu erau toate intrupate insa toate exprimau Unimea. Un unic cantec insailand aceste geometrii radiante, o bucurie imensa atingand toate cercurile. Spirala se largea devenind din ce in ce mai mare, mai frumoasa, mai primitoare. Aici sufletele isi primeau in Unime, Unicitatea. Valsul acestor suflete limpezea ochii interiori, fragezea totul, activa sentimente de care nu te stiai capabil. Registrele sufletesti se largeau. Urmam cu ochiii spirala pana la soarele christic care atingea cu razele lui frumoase, fiecare suflet, dilatand trairile. Am intrat in hora si m-am lasat atinsa de sunet, lumina, bucuria Unimii. Mai multe culori frumoase, stralucitoare, suculente imi invadara sufletul. Noduri emotionale se topira, legaturi plecara, partile impietrite se dizolvara. Un sunet propriu se activa apoi o melodie minunata care se impleti cu celelalte in Una. Am imbratisat totul cu bucuria copilului si pentru o clipa am simtit maretia tuturor sufletelor, radianta, caldura lor ca o beteala-spirala  formata din sfere-geometrii imbratisand pomul christic, atingand cu iubirea lor, Unimea, Totul, Divinul-Trinitar.

Alte lucruri despre noi le gasiti aici:

Centrul Frecventa OM

Samadhi Tank

Terapie Craniosacrala

Mind MI

Terapia Bowen