Mergand prin padure ….covoarele pline de culori soptesc intr-un fel minunat, sufletului doritor sa soarba mireasma divina. Pasind astfel pe raza de soare, cu florile aprinse in ochi si bucuria in Centru am simtit de multe ori, Asezarea, Miezificarea, Frumusetea lui Acasa. Pornesc pe drumuri serpuite trecand prin mai multe perdele de lumina insotita de cainele meu Lotus. E atat de frumos doar sa faci baie de verdeata, pastrand tacerea, unindu-te cu Totul. In padure simti cum rugaciunea se uneste cu meditatia si contemplatia. Aici in bratele mamei divine, totul capata claritate, intelepciune, blandete. Pasind astfel am simtit trena divinului feminin si asa am inceput sa pun cateva intrebari:

Cu ce bucurii ne-am putea insoti Viata?

Cu frumusetea lui Acum, Compasiune fata de Voi, Pace cand va uitati la orice Situatie.

Ce ne separa de Totul-Una?

Mintea periferica, egoismul, asteptarile.

Ce ne aduc aceste Vremuri?

Cunoastere de Sine, Intelepciune, Discernamant.

Ce daruri ale divinului putem aseza pe fruntea acestui Acum?

Braul Maicii, Crinii ei de lumina, Sfantul Val, Camasa Vindecatoare a lui Isus, Bijuteriile ceresti ale Mariei Magdalena, Cununa divinului feminin, Coloana luminii christice.

Care este mesajul lui Acum pentru noi?

Primiti ceea ce este asa cum este, intelegand rostul pentru care ati atras o anumita experienta.

Cum ne ajuta padurea in aceasta Trecere?

Ne scutura sufletul, ne limpezeste mintea.

Pasind cu ochii atinsi de ploaia de verde am simtit imbratisarea Mamei Divine, activa in toate sufletele, prezenta in toate inimile. Lasati-o sa va ghideze.