Asociatia Stiintifica Plasma Romania sustine primul program educational  stiintific de promovare a stiintei plasmatice din 2020 in perioada 18-19 Ianuarie la invitatia Centrului Holistic Frecventa Om din Bucuresti.
Am pregatit un program creativ si interactiv usor de  asimilat de orice persoana  indiferent de nivelul de cunoastere acumulat si invitam in mod special medici, doctori, asistenti medicali, farmacisti,  psihologi si terapeuti ai medicinei alternative si complementare si facilitatori de dezvoltare personala.

Inscrierile si toate detaliile de participare se pun la dispozitie la adresa de email frecventaom@gmail.com cu Subiectul „PLASMA”, locurile fiind limitate, va rugam sa va inregistrati din timp.

Corpul nostru este o colectie de milioane de campuri magnetice dinamice care se reunesc si interacționeaza pentru a forma o plasma pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, muschii, oasele, pielea, sangele sunt diferite atuuri ale Campurilor MaGrav (campurile magnetice si gravitationale) plasme individuale care se combina pentru a crea corpul.

Cu aceasta noua intelegere, incepem sa aflam ca boala din organism este pur si simplu un dezechilibru in campurile MaGrav, indiferent dacă este vorba despre ficat, inima sau creier. Folosind Stiinta Campurilor suntem capabili sa procesam corpul folosind diferite dispozitive pe care Fundatia Keshe le-a dezvoltat. Această tehnologie ne permite sa cream medii de câmp Magrav in jurul corpului. Corpul este apoi capabil sa ia ceea ce are nevoie din acest mediu si sa se refaca intr-o stare echilibrata.

Invatand sa va creati propriile materiale Nano si GANS, aveti acum instrumentele si oportunitatea de a va procesa propriul corp inapoi la o sanatate optima.

Aflati cum si luati responsabilitatea pentru propria SANATATE!

Program:

Secventa 1 Sambata ora 11.00 – 16.00
• Notiuni introductive din stiinta plasmatica,
• Metode de realizare a nano materialelor,
• Metode de realizare a GANS-urilor de baza (CO2/ZnO/CH3/CuO),
• Realizarea GANS-urilor din plante, vitamine si minerale.

Secventa 2 Duminica ora 11.00 – 16.00
• Beneficiile GANS-urilor in Sanatate,
• Alimentatia energetica cu plasma,
• Prezentarea testimonialelor si experientelor,
• Prezentarea inovatiilor,
• Propuneri de colaborare.

Un eveniment organizat de http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom  si sustinut de Plasma Romania  suporteri ai Fundatiei Keshe

Cat costa? Intre 150 si 250 ron( alegeti suma in acest interval). Evenimentul include si o plutire la samadhi pe care o puteti face inainte de curs in acel week-end sau dupa curs ( in functie de timpul dvs). Avansul este de 80 de ron.

Unde? Frecventa Om, str Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc

Cat dureaza? 18 si 19 ianuarie, de la 11 00 la 16 00

……..

Va propunem pentru bradul de Craciun mai multe cadouri inspiratoare pe care sa le oferiti celor apropiati alaturi de cristale, ghetute, calatorii. Onorand treimea din voi si din ceilalti, puteti alege sa oferiti un abonament la samadhi, 170 ron/3 plutiri, o plutire/70 de ron sau un vocher-cadou pentru una din terapiile de mai jos dupa cum rezonati cu ele sau va cheama. Intrand pe site ne puteti scrie pe frecventaom@gmail.com daca va doriti sa oferiti un astfel de cadou treimic ( luviom-mindsinergy-samadhi) sau doar o parte din povestea la care v-ati gandit( un abonament de 3 sedinte la LuViOm, 110 ron sau o diagnoza la MindMi, 130 ron)

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice