Mie imi plac trandafirii agatatori care descriu covoare, roz, parfumate si care te imbratiseaza cu toata frumusetea lor.

Observand natura am vazut ca exista si plante agatatoare care chinuie peretii caselor sau care se hranesc cu alte plantute, furandu-le din viata, seva, frumusete.

Uneori intru in rolul de observator si vad cum unele persoane se agata de altele cu vesnice memultumiri, suspiciuni, rautati imaginate, barfe care nu exista, oboseli nesfarsite, calai care le urmaresc s.a cautand atentia, sustinarea jucand rolul saraca  de mine.

Si victima aceasta poate avea case, masini, conturi dodoloate, un sifonier imens, iesiri fastuoase insa ea este vesnic in cautarea unui trunchi sanatos energetic pe care sa se poate aseza cu toate nemultumirile ei sugandu-l de energie si aclamandu-si nefericirea nadajduind undeva in interior ca o scena se va deschide si un covor rosu si multi foarte multi o vor lua pe sus si o vor face Steaua lor.

Nu va amagiti….In reteaua Unimii totul se vede, totul se simte. Nimic nu mai poate fi ascuns.

In fapt….pe cine vreti sa pacaliti cand insailati, initieri, ateliere, diagnoze doar pentru a avea sustinatori energetici pentru bietele dvs dorinte?

Credeti ca ingerii se reped sa va refaca coafura energetica dupa ce ati aruncat pe apa vietii, bucuria pe care v-a adus-o o initiere, chemarile pe care n-ati vrut sa le auziti, dorurile carora le-ati pus lacat?

Poate considerati ca totusi l-ati pacalit pe sustinatorul vostru energetic insa e de dorit sa va spun ca el a vrut sa fie asa. De ce? Pentru ca el crede in divinul care straluceste din tot si toate, pentru ca el stie ca totul poate inflori si rodi sub bagheta magica a trezirii.