Am plecat pe 7 septembrie din Bucuresti, drumurile deschizandu-se intr-un mod minunat. Hurgadha este plina de caldura, viata, culoare iar egiptenii sunt foarte inimosi, glumeti, suportivi. In primele zile am valsat cu mici calatorii la beduini si in insula Paradisului, coralii, pestii, albastrul incredibil al apei, desertul cu stancile lui, camilele animandu-ne cuvintele, trairea, ochii. O parte din grup fusesese cu noi in Peru cealalata parte ne era draga din alte intalniri, mici sau mari insa toate atinse de inspiratie, bucurie, culoare.

Miercuri am pornit catre piramide, drumul fiind un pic mai lung insa tot plin de freamat. In Cairo am facut o plimbare pe Nil apoi ne-am apropiat de platoul de la Giza. Intrand in piramida lui Keops am simtit cu totii …..o prima trecere marcata de transpiratie, emotii, o intoarcere in tine foarte puternica. Inaintand ne-am trezit intr-un fel de camera mica ….cu miros de mir. L-am perceput cu totii si am inaintat cu bucurie, caldura, iubire. In camera mare ….gardianul ne-a imbratisat cu multa blandete. Ne-am apropiat de sarcofag si am simtit 7 sfere descriind un ax de lumina. Deasupra 3 piramide energetice pulsau cel mai inalt varf unindu-se cu varful piramidei fizice. Un alt ax pe verticala le strabatea centrul. Un flux de energie ne atingea corpurile, sufletul nostru scaldandu-se intr-un ocean de bucurie. Grupul nostru participa la o initiere colectiva. Desi veneau si alti turisti am reusit sa activam de 3 ori cercul ……piramidele desarhivand ….in structurile noastre…unitati de Sens, viuri Ceresti, intelegeri minunate. Eram in transa si totusi in Acum. Gardianul intelegea ca strapungeam timpul si ne lasa sa traim aceasta regasire, chemare unimica, initiere. Ne intorsesem dupa multe vieti. Initierea din Sarcofag si cea din camera Regelui le primisem aici cea din camera Reginei venise in Ramania.

Spirala imbracase cele trei piramide, vibrand in Unime. Pentru cateva clipe ne dilatasem, ne luasem zborul, eram sfere in comuniune cu Totul-Una. O pulbere energetica ne atinsese aripile. Grupul era vibratil, mainile descriau o curgere minunata. Mirosul de mir era din ce in ce mai intens si toti il simteau. Fusesem primiti intr-un timp al bucuriei. Toate triunghiurile parca deschisesera porti pana aici dezvelind piramida interioara, sfera care suntem, insasi crucea. Ne simteam transportati, conlucrand, conectati la o dimensiune a fiintarii noua….si totusi aici. Totul…. aerul, piramida, gardianul conlucrau. Spirala ne-a atins de 9 ori iar piramidele energetice au lasat in structurile noastre…..misiuni noi, intelegeri inaltatoare, bucurii. Traiam foarte intens o dilatare. Niste trepte fusesera parcuse. Acum venise acest timp si aceste varfuri si parca toate cele 3 initieri suprapunandu-se descriau una noua, o treime radianta in centrul careia coaja de ou a omului se spargea primind noi radiante. La final privirea cereasca dezvelea doar sferele care suntem, unimea cu Totul-una, bucuria Cerurilor. Ne-am trezit scuturate de noi grupulete. Gardianul era inca acolo…cu noi orchestrand si participand la totul. Am coborat scarile cu mirosul de mir in par, in structuri, in totul. Platoul de la Giza era viu….iar Sfinxul ne arata laba lui in care un culoar se duce catre sala arhivelor. Candva o raza va uni…. una din urechi cu aceasta mana si atunci vom afla mai mult. Acum cerul, auriul, piramidele ne imbratisau intr-un mod minunat. Plecasem cu o trena de …..viuri Ceresti lasand apusul zilei sa cuvante. Drumul de intoarcere a fost parca mult mai scurt, o energia radianta sustinandu-ne povestile, entuziasmul, regasirea.

Egiptul locuit acum de spirite tinere…..are un alt grai. Fusesem aici….ne reintorsesem sa salutam timpul divin si sa-i primim, povestea. Spirala inca vibra in noi. Eram plini de elan, bucurie si o energie noua care ne aseza noi cununi in pasirea vie.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS