In ultima zi din calatoria noastra in Peru am ajuns la Caral.

Sapte piramide cu varful luminos si emitent ni s-au dezvaluit in clarul sufletului. Si fiecare avea cate o functie si fiecare era imbracata intr-o culoare. Candva aici raurile, pasarile, vegetatia au alcatuit un mic paradis. Acum in ochii fizici desertul vorbea insa in ochii sufletului o alta lume se dezvaluia.

In templul cel mare si circular, cristale de diferite culori dispuse sub forma de cerc, desarhivau in ochii cautatorului de Sens, informatii relevante pentru evolutia umanitatii. In centrul lor, o spirala aurie emitenta iti imbratisa zborul. Intrand in dansul ei, ceva din insasi fiinta ta, tasnea. Am ramas plutind, privind peste intelesuri.

In fata noastra o entitate frumoasa alba ne vorbea, dezvaluind din tainele acestui taram minunat. Candva preotii acestor locuri au gresit fata de Cunoastere, Spiritualitate, Dumnezeu si din aproape in aproape aceasta statie de emisie si receptie cu alte universuri, s-a dezactivat urmand ca abia dupa 2000 in energia celei de-a doua veniri, prin Preotese, locul sa invie.

Aceste spatii de conectie in numar de 12, a treisprezecea fiind Marea Piramida au aparut ca si cele din Egipt acum mai bine de 5mil de ani. Ele au fost create de acelasi grup de entitati evolutate venite din sistemul solar sirusian, fiinte inalte, frumoase, emitente care au venit aici pentru a activa pe nodurile energetice din reteaua planetara, Puterea care Suntem.

Toate templele, statiile de emisie-receptie, piramidele au fost creeate intr-o alta dimensiune dupa care au fost materializate in Impreuna-Una de catre terestrienii si extraterestrii. Nu separat au actionat ci in energia Unimii.

In templul de la Intipaka, in timpul ceremoniei initiatice am vazut harta energetica a Americii de Sud. Trei maestrii inaltati au determinat centrele energetice ale zonei si tot ei impreuna cu preotii, preotesele locului, au materializat Templele.

Arheologii, istoricii si geografii obisnuiesc sa separe lucrurile uitand ca Familia de Lumina include frati de-ai nostri care nu sunt de pe aceeasi planeta.

Mergand la Caral m-am simtit din nou ca Acasa. Un sentiment de bucurie, pace, regasire m-a invaluit amintidu-mi ca am mai fost acolo si ca Acum e Vremea. Am lucrat in reteaua zonei si am vazut cum in fiecare Piramida, o Spirala emitenta tasnea, iar sanctuarele, spatii de conectie si sens, isi recapatau Puterea.

Va sfatuiesc daca ajungeti la Caral sa stati cateva ore, umplundu-va paharele sufletului cu multa reamintire, drag, bucurie.

Folositi ecranele interioare pentru a receptiona si in taina regasirii lansati catre Univers, intrebarile voastre. Plutiti, fara asteptari. Pana la iesirea din reteaua zonei veti primi daruri, mesaje, raspunsuri.

Cuvintele cu care am plecat de acolo au fost acesta: Ne-am intors.Suntem cu voi aici si acum In Unime, Noua Lume straluceste.

Familia nostra de lumina ne saluta. Din nou in Templul Sufletului, Impreuna suntem Una.

Lucrand in reteaua Piramidelor, acest Centru legat si de Egipt si de Tibet si de Ramania, m-a chemat.

Si stiu Acum cand varfurile Piramidelor stralucesc ca Totul invie in lumina unei Noi Intelegeri.