Ma plimbam prin padure dilatand in mine mirosurile florilor. Ma imbracasem cu trena de lumina, cu triunghiurile divine si cu bratarile ceresti. Imi placea sa privesc fiecare rotunjime scufundandu-ma in ea. In fata mea in ochii activati au aparut cele trei piramide albe care protejeaza Bucurestiul, temple ale Unimii si sustinatori ceresti. De jur imprejurul lor erau noua cercuri de lumina. Pe ele oameni, scoli, lucrari. Ceea ce avea chip christic, stralucea, radia, trecea…ceea ce era intunecat, dens, meschinizat se ducea pe spirala descendenta, pleca. Eram intr-o micuta nava alb-albastra, o nava-copil, cu care plec uneori si care se activeaza doar pentru anumite talcuiri. AraN era aici, aratandu-mi de aproape piramidele, tesaturi foarte frumoase pline de flori care emiteau pe raze, catre Bucuresti si apoi tara. Ne-a apropiat de cea mare si am vazut nu departe, trei conuri rosii cu varful in jos, emitand niste otravuri ucigatoare care contaminau corpul auric al celor care locuiau in Bucuresti. Cei aflati pe cercuri de lumina primeau sustinere de la piramidele albe, cei contaminati de rataciri, ganduri negative, suparari, pareau trasi de aceste boluri ucigatoare, ca si cum mai multe focuri prin caldura lor…..ii atingea, ii pacalea sa cada aici, ii nimicea. E Cernerea spuse AraN, timpul despre care au vorbit si Inteleptii. Si toata umanitatea trece prin sita divina, mergand mai departe pe cercuri de lumina sau cazand.

Ce face acest foc? Focul mental, focul emotiilor, focul razboiului…dezbina, parjoleste, rapeste.

Si cum putem scapa de el? Activand focul celest, focul iubirii divine, focul vietii christice. Renuntati la minciuni, amantlacuri, egoisme, furii, orgolii. Pasiti conectati, bucurosi, luminosi, ascultand Cerul.

Am intrat in piramida mare…..intr-o sala imensa unde pe multe raze 12 familii de lumina participau la un fel de slujba formata din versuri care curgeau ca si lumina lichida avand culori diferite. E Limpezirea spuse AraN. Si toti veniti aici noaptea dar si ziua cand va conectati la centrul vostru. M-am apropiat de raza mov-roz-alba. Mai multe entitati cu robe din flori si cununite….cantau. Ceva se pregatea…insa nu stiam cand si cum. Usor mai multe cortine de lumina lichida invaluira Bucurestiul pe cele 9 cercuri de lumina. O tacere frumoasa crea un fel de oprire intre doua evenimente ceresti. Urmeaza Initierea spuse AraN. Piramida se umplu de flori ceresti si mai multe spirale de diferite culori se activara, lasand parfumul, candoarea, joaca lor sa ii atinga pe toti. Ceva altfel ca o racoare si o plinatate se aseza peste cei ce alesesera lumina… binecuvantare, semn, putere cereasca. Un ecran se activa….si pe el un camp….si cele 9 cercuri erau acum pline de flori. Sunt sentimentele inaltatoare care va ghideaza, corpul budhic, corpul sentimentelor inaltatoare. Cei care au ales sa nu mai cantareasca si doar sa traiasca sunt aici ii…vei regasi printre florile ceresti care sunt ghidarea lor. M-am apropat de cercuri si am zarit multe chipuri cunoscute si altele stiute dar cu care nu ma intalnisem in viata aceasta. Intrau si ieseau dintr-un altar care era format din 9 bolti de flori, un Graal in centru si 3 triunghiuri de lumina. Mia multe izvoare de lumina le atingeau mainile, fruntile, sufletele. Sunt initiatii, spuse Aran. Sunt cei care vor pasi in urmatoarea etapa. Ce inseamna aceasta initiere?!! E dezvelire, unime, vals al sferelor. Privindu-i la intoarcere am simtit intregimea, versul divin, chipul christic.

Am pasit in altar……urmandu-mi cercul, care in adevar era un drum de lumina. Cand am ajuns mai multe melodii curgeau ca o invaluire calda, plina de reamintire Toti-Una spuse Aran ratandu-mi toate razele cu care lucreaza familiile de lumina. Tesaturile vii ale Unimii. Roada cerurilor si noi-toti in Impreuna-Una. Cercurile se unira, creeara o spirala se unira cu varful piramidei. Bucuria, unimea, frumusetea radia din toti. Cu chipuri aerisite paseau in afara altarului mergand pe cerc …..unindu-se cu Cerul, lasand din razele lor…..in Tot si Toate.

Apoi vine Asezarea.

Din piramide iesira entitati in vesminte de lumina, sfere-ingeri si luminatori. O melodie suava si un parfum minunat ne atinse ……sufletele. Ceva plin, intregit se rostogolea in toti. Apoi chipurile capatara o asezare, o plinatate, o bucurie. Teserea era completa.

Am privit catre AraN. Se lucreaza zi de zi, clipa de clipa pentru ca chipul nou al Bucurestiului sa radieze de dincolo de toate constructiile facute haotic, ratacirile oamenilor, deciziile neinspirate la guverantilor. Pe cercuri de lumina….lucrarea continua cu Cernere, Initiere si noua Asesare. Si oamenii o simt? Unii stiu si simt altii nu vor sa stie, altii stiu dar nu simt. Insa lucrarea continua din ce in ce mai multi intrand pe cercuri de lumina, primind initierea, reasezandu-se.

Am privit piramidele, fierberea rosie si Omul. O pulbere argintie mi-a atins ochiul. Discernamant, clar, intelepciune.

In ochiul regasit

Dumnezeu a venit,

Imbratisand Totul.

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina