Aceasta PIRAMIDA care protejeaza sud-vestul tarii se deschide in 12 puncte: Trovantii de la Costesti, Manastirea dintru Lemn, Frasinei, Bisericile rupestre de la BISTRA, Ansamblul Brancusi, Cazanele Dunarii, Pestera Polovragi, Pestera Bolii, Pestera Sf Antonie de la Iezer, Schitul Patrunsa, Cultura Boian, Drobeta Turnu Severin

Ma simt coplesita de frumusetea, bogatia de intelesuri si geometria fiecarei PORTI. Fiecare are o alta culoare si toate urmeaza SPIRALA INALTARII unind CERUL SI PAMANTUL IN SFANT NUMELE TAU.

Boltiti-va fiinta de lumina  asezand in structurile  voastre, darurile acestor DESCHIDERI DE SENS. Urmati firul divin si veti activa la finalul pelerinajului triunghiul trezitor translator descris de energiile intregirii-unimii-impreuna-suntem UNUL. In CERCUL INTELEGERII, SPIRALA ELEVARII isi va deschide VALSUL si in VIUL CLIPEI, TARAMUL LUI EU SUNT il veti recunoaste.

Daca piramida MARE deschide drumul ZAMOLXIENILOR, piramida mijlocie pe cel al Graalienilor ei bine, cea MICA ne ajuta sa comunicam cu MARELE SOARE CENTRAL ajutati de RAMANEZI , copiii care vin acum sa activeze DARURILE DINTRU FINAL si sa inchida ACEST CICLU EVOLUTIV.. Ei sunt cei care deschid CONTRACTELE INITIALE pentru a dezlega CUNOASTEREA si PUTEREA dintru INCEPUT si tot ei inchid TRIUNGHIURILE TREZITOARE-TRANSLATOARE in CERCUL LUI IMPREUNA SUNTEM UNUL activand si mentinand SPIRALA INALTARII. Odata cu ei ingerii solari vor fi alaturi de noi in VALSUL FINAL-INITIAL:

Intrati in aceasta CAMERA DE INITIERE, ASEZARE si INALTARE si cereti entitatilor de lumina indrumare in lucrarea pe care o aveti de facut in NOUA ROMANIE.

Gratia sa fie cu voi si IMPREUNA-UNUL!