Eu nu cred in realizarea lui Maslow pentru ca infuzia cu pamant ( trebuintele de baza) te poate acapara atat de mult incat e posibil sa nu mai ramana spatiu pentru relatia ta cu cerurile.

Ca sa ascensionezi de pe varful piramidei tale interioare e de dorit sa incepi cu CENTRUL FIINTEI TALE care se afla la intersectia orizontalei lumesti descrise de interese profesionale, recunoasterea materiala, pozitia sociala si verticala divina articulata de ganduri pure, intentii frumoase, sentimente, valori spirituale si sufletesti, credinte trezitoare, obiective sanatoase, scopul divin. Sinergia dintre cele doua modeleaza o realitate in care nu esti vazduhist( suspendat in cautarile tale spirituale) dar nici materialist ( cazut in pamanturile din tine).

Incepeti cu CRUCEA CARE SUNTETI asezandu-va in CENTRUL FIINTEI VOASTRE si veti activa SPIRALA INALTARII SI PIRAMIDA ELEVARII.

Omul din voi STIE….

Daca incepeti sa va ocupati doar de PAMANT veti atrage doar PAMANT si va veti ingropa in PAMANT inca din timpul VIETII.

Uitati-va la top modelele, artistii, oamenii de business care au urmat treptele descrise de MASLOW. S-au oprit la mijlocul PIRAMIDEI mototoliti de nefericire, disconfort, boala.

Prea mult PAMANT nu lasa AVIONUL INTERIOR sa zboare.

Motivatiile noastre urmeaza CRUCEA CARE SUNTEM, SPIRALA INALTARII si PIRAMIDA ELEVARII.

Daca incepem cu Divinul din noi, spiritualizand fiecare clipa, gest, pas, imbratisare, vom materializa fiintand, desfand in mii de inflorescente, fiinta noastra de lumina.