Desi am inceput sa scriu conectiv devreme abia in jurul varstei de 30 de ani am simtit ca sunt aliniata si ca accept, integrez, iubesc ceea ce se scrie prin mine. Ma predau tie Una si slujesc in Sfant Numele Tau. Si curgerea era vie,  stralucitoare, frumoasa, la fel si acum. Dupa o pauza semnificativa situata intre 24 si 30 de ani am primit aceasta piramida ce contine multe talcuiri topind in valsul sferelor pe spirala inaltarii, rigiditatile, patratele, dreptunghiurile, nevoia de dreptate, atasamentele. 

Atunci cand venim pe Geea suntem brute cu emotii animalice, dupa zeci, sute de vieti devenim oameni cu emotii umane si dupa multe alte vieti devenim fii de Dumnezeu cu sentimente inaltatoare.

Piramida aceasta cu mai multe etaje si culori diferite e formata din arhitecturile rigide ( brute, calai, distanti, impietriti, oameni cu studii dar fara deschidere, atei, ignoranti) apoi vin semiconductorii    ( deja Graalul interior se activeaza si de la nivelul acesta apare dezvelirea, metasimtirea, cautarile si triunghiul Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da incepe sa graiasca) apoi vorbim despre canale, sunt cei care au initieri, sunt guri divine in actiune, armonizatori, deschizatori de drumuri, scribi ceresti, traducatori ai lumilor subtile, varful piramidei fiind locuit de ghizi cu caracter christic, luminatori, forte treimice in actiune, transformatori.

Principalele triunghiuri cu care se lupta arhitecturile rigide sunt formate din meschinarie-rautate-ignoranta sau neliniste-suparare-nerabdare sau dispret-orgoliu-competitivititate. Aici rolurile limitative sunt multe la fel si sabotorii.

De la un nivel la altul Maiestrii Trecerilor sustin modelarea cu lumina ajutand ca si arhitecturile rigide, semiconductorii, canalele sa se christicizeze.

Piramida interioara sau triunghiul celest ne invita sa constientizam ca suntem arhitecturi rigide pe tema iubirii in cuplu si ghizi pe tema plantelor sau semiconductori pe tema bucuriei si canale pentru Dobrogea sacra. Nu suntem pe toate temele de viata pe acelasi nivel de constienta.

Cu totii suntem ghizi in potential insa ne deschidem in diferite sezoane si dupa cum ne activam soarele interior putem emite pe tema absolvita, cu darurile primite, in asumare, sustinand transformarea-trasmutarea-transfigurarea.

Arhitecturile rigide avand lumina mica, maxim 30 chiar daca primesc informatie prin carti, scoli de spiritualitate, trialogurinu pot trai transformarea decat dupa ce au convertit provocarile vietii in aur celest.

Pentru semiconductori lumina este intre 30-58, pentru canale 43-70, pentru ghizi 58-100.

Cum crestem lumina? Cu triunghiuri de virtuti, initieri, constientizari dar si cu sanatatea gandirii-sanatatea emotionala-sanatatea faptelor noastre.

Si asa se contureaza o coloana de chipuri de la cele mai putin radiante la cele stralucitoare….strabatand piramida: brute, oameni obisnuiti apoi apare omul frumos, omul frumos si cu dar, geniul-omul frumos-dezvelitorul, sfantul-canalul-scribul celest, liderul-maestrul-inteleptul varful fiind plin cu forte treimice in actiune care radiaza ca niste sori minunati.

Piramida interioara ne invita de la diversitate, imprastiere, a avea, a castiga, a demonstra sa urcam pentru a simti  unimea( la varf) si a trai energia eu sunt. 

Triunghiul divin este liftul ascensional care ne ajuta sa facem treceri de la baza piramidei unde sunt arhitecturile rigide mergand catre varful ei unde se afla ghizii, ca forte trinitare in actiune.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie