este un reglator cosmic, un stabilizator si un punct de echilibru in reteaua Noului Pamant.

Cu sufletul desfacut in dragul cel mare, recunoscand si iubind m-am asezat la poalele ei vorbind cu Centrul.

O cununa de triunghiuri de lumina s-au activat si acel cerc a devenit o spirala emitenta, o marturisire in Unime, un Vers Divin.

Simteam ca toate preotesele care participasera la aceasta meditatie, creeasera o melodie si aceea vibratie deschisese piramida, revelase rostul ei si al nostru in Impreuna-Una.

In piramida din Ceahlau am fost adusa de Thoth, Ra si SarRa, candva la Inceput si Acum. Si lucrarea aceasta era de dorit sa fie continuata de toate sufletele frumoase care recunosc tainele acestor vremuri si vor sa le impartaseasca cu ceilalti in Impreuna-Una.

Toate piramidele fizice si nonfizice s-au activat si ca un aparat care isi da drumul din nou, are nevoie sa fie un pic reglat, uns, calibrat pe frecventa din Acum astfel ca Urletul sa nu sperie sufletele.

Si ca niste dirijori cu baghetele iubirii am dat drumul la simfonia celestiana activand acest instrument in asa fel incat toate locurile  sa ne vorbeasca in clarul sufletului in vers divin si nu prin tipat asa cum o face in acum Egiptul.

Ca si noi oamenii care suntem purtatori de coduri, veghetori, restauratori, modelatori in reteaua planetara, tesatori, potentatori, armonizatori, acordori, dirijori, traducatori ai lumilor subtile, ghizi, canale si piramidele detin roluri asemanatoare in puzzle-ul divin,  contribuind alaturi de noi la Melodiile Marii Treceri dar si la Concertul Saltului Galactic.

Ca de altfel toate instrumentele care au nevoie de acordaj pentru a emite optim  la fel si oamenii si piramidele au nevoie de optimizari, initieri, rvarsari de sens pentru ca pe Marea Simfonie sa ne inlatam in Impreuna-Una.

Cand am intrat prima data in piramida din Ceahlau am vazut o alta piramida mai mica un fel de pupitru de comanda pe care se afla o stea. Si de aici  pe cercuri de lumina, in steaua sufletului, ch 8 ni s-au dat informatii si energii, am fost pregatite pentru lucrarea pe Ramania dar si pe intreaga planeta. O lucrare dintru Inceput care se deschide in Acum. Bucurie si Sens in roua unei dimineti de mult Anuntate.

Piramida din Ceahlau este imbracata de o piramida mai mare alba, emitenta una din piramidele protectoare ale Planetei pe care o regasiti pe harta energetica dintru Inceput, harta care se suprapune cu cea din Acum. Reamintiti-va!!!!

Lucrarea noastra in Impreuna-Una a fost de acordaj intre piramidele Ramaniei si piramidele Egiptului in asa fel incat echilibrul, linistea, bucuria de a fi Impreuna-Una sa fie recunoscute si traite de noi toti, frati intru lumina nu nationalitati, rase diferite, saraci si bogati, giganti presedinti si cetateni pitici.

Meditati asupra temelor pe care le aveti de facut pentru tara aceasta si pentru planeta. Si daca va cheama Ceahlaul, onorati-l. Veti simti cum se activeaza Puterea care Sunteti, Iubirea care Sunteti, Frumusetea care Sunteti in Impreuna-Una!!!

Toata planeta ne cheama…Recunoaste-ti glasul ei si urmati-l!!!!