Aceasta piramida poate fi vazuta cu ochii sufletului. Este  transparenta, emitenta si acopera Piata Unirii.

Zambesc intr-un fel pentru ori de cate ori ma aflu in pasajul Unirii la metrou, intru in conexiune cu ea. Orice gand  as  avea mai devreme cand ajung  in Unirii 1,  imi incep lucrarea de lumina.

De jur imprejurul ei se afla un cerc de luminite si multe nave traiunghiulare, sferice sau ovale.

Piramida emite informatii si energii care pornesc din varful ei. Intreg orasul  este acordat  la aceasta Piramida si din ce in ce mai multi ii simt Prezenta.

Dupa 22 decembrie insa emisia ei a devenit din ce in ce mai  puternica. Daca priviti cu ochii sufletului veti vedea de jur imprejurul ei un halou foarte luminos.

Reteaua Noului Bucuresti este stabilizata de aceasta Piramida.

In decembrie, in  acest Templu al  Unimii multe familii de lumina s-au intalnit sarbatorind in taina regasirii, Intregirea, Unimea, Impreuna suntem Una.

Spirala interioara capata la trei zile o alta culoare ceea ce inseamana ca multi traitori de Sens primesc informatii si energii, imbunatatiri in timpul somnului, meditatiei, contemplatiei.

Asezarea ei este perfecta. De jur imprejur  pe 9 cercuri concentrice sunt temple-scoala, parcuri, case care sunt acordate la aceasta Piramida.

Noul Bucuresti se afla intr-o geometrie frumumoasa, armonioasa, radioasa.

La fiecare trei nopti, ne intalnim cu familia noastra de lumina in acest Templu si discutam despre temele agreate in Impreuna-Una si legate de Noul Bucuresti, Ramania, Noul Pamant.

Sunt mai multe Temple ale Unimii pe planeta Pamant, unul este insa Aici.

In preajma ei la o oarecare distanta se mai afla doua piramide, una mijlocie si una mica.

In toate evenimentele cosmice pe cercuri concentrice familiile de lumina se intalnesc Aici marturisindu-l pe Unu.

In decembrie au fost trei astfel de evenimente,  in ianuarie unul insa incepand cu februarie in fiecare luna sunt cel putin 3 astfel de revarsari de Sens.

Si noi participam la ele in haina recunostiintei, bucuriei, iubirii. Va dezvaluiam intr-un alt articol ca acest triunghi este codul energetic sau cheia cu care intram in Templul Unimii.

Aici pe piara lui Bucur,  o poarta a Universului ne vorbeste….