In Coeficientul Multi carte care mi-a fost un minunat indrumator energetic dar pe care nu am publicat-o niciodata am scris despre oamenii care  ocupa in piramida proprie dar si in cea sociala, urmatoarele locuri: la baza sunt Arhitecturile rigide, cei care refuza mesajele Universului si se identifica cu credinte limitative si obiceiuri pitice nerecunoscand scopul pentru care au venit pe aceasta Planeta si anume Indumnezeirea apoi Semiconductorii care folosesc doar uneori intuitia, revelatia urmand legile lumesti mai mult decat legile divine apoi vin Canalele cei care sunt Una cu Cerurile si care aduc pentru ei si ceilalti, informatii relevante legate de Evolutie apoi in varf sunt Ghizii cei care sunt concordanti cu legile divine si care marturisesc voia Cerurilor in Tot si Toate. Trecerea de la un etaj de intelegere la altul este facuta cu ajutorul Oamenilor de Legatura care coboara si urca in Piramida optimizand transferurile dintre toate etajele.

Odata cu venirea noilor copiii, multe dispense divine au fost date pe planeta astfel ca toti oamenii de pe orice palier sa  poata intra pe Spirala Inaltarii daca aleg acest lucru. Nimeni nu este obligat insa sa mearga catre varful piramidei interioare. Daca vor sa ramana la etajul la care se afla o pot face.

Aceasta piramida cu varful stralucitor si emitent  care comunica  prin mii de fire de lumina cu toate piramidele acestei planete fizice si nonfizice ne arata in clarul sufletului ca pe Spirala Inaltarii,  Impreuna suntem Una.

Asa cum fiecare ocupam un fotoliu pe etajul energetic corespunzator gradului de evolutie  la fel si cuplurile ocupa  un spatiu anume in functie de alegerile pe care le fac in Impreuna.

Astfel veti intalni cupluri Rigidizate care dau putere doar orizontalei lumesti uitand de verticala divina, cupluri partial deschise la coincidente, sincronicitati, intuitii Semiconductorii,  cupluri care aduc informatii prin intermediul scrisului conectiv, atelierelor, dedublarilor, metaconsilierii Canalele,Cupluri-Ghid care impartasesc in Impreuna-Una cunoasterea, puterea, darurile dintru Inceput, de Altadadata, din Acum si Cuplurile de Legatura care te sprijina in a-ti gasi drumul, locul, partenerul, indrumatorul, chemarea.

Atunci cand cei doi joaca roluri diferite sistemul intitulat Triunghiurile Schimbarii te ajuta sa transformi distantele in recunoasteri, bucurii, daruri. Gasiti cartea pe www.vidia.ro

Deasemenea nu uitati ca una din temele pamantenilor este aceasta : sa ne jucam rolul dar sa fim si detasati de el.

In centrul vostru veti gasi Omul….. cel care straluceste din Ceea ce Este fara Fardul unei masti.

Fiecare rol ne reaminteste ceva, insa la examenul final Sfera care Suntem vorbeste……