cum mai numesc eu pastila antistres, este o fuga, o forma de evitare, o punere sub pres a unei neasezari, nerezolvari, neintegrari.

Nu suntem agresati de oameni, evenimente, situatii, ci doar atragem acele realitati menite sa ne reveleze, colturi ascunse ale firii noastre, unghere prafuite, credinte limitative, ganduri pitice, atitudini defectuoase.

Nu ne streseaza nimeni cu nimic ci doar noi alegem sa nu vedem rostul nostru intr-un context implicit lectiile, darurile si salturile de intelegere. Refuzul nostru datorat comoditatii determina o noua repetitie pentru o situatie, persoana, comportament ceea ce ne apare ca o agresiune.

Atunci cand creem noduri mentale, emotionale, exstentiale, apar intrebarile. Cereti entitatilor de lumina care trebuie vor si pot sa va ajute sa gasiti raspunsurile cele mai potrivite si nu va veti mai simti stresati.

Doar neinvatatele bat la usa,atat!

Posturile, hrana corecta, spovedania, pelerinajele in locuri sacre, baile de lumina ( initieri, optimizari, atelierele conective), meditatia, contemplatia, bucuria de a fi, trialogul, frecventa unimii, deschiderea reala catre invatare, rugaciunea, te ajuta ca in orice context sa fii fericit, implinit, rotunjit.

Stres-ul este raspunsul pe care Universul ni-l da la restantele noastre. Imbracati orice abrazivitate in iubire, iertare, intelepciune, cautati apoi triunghiul limitativ format din cele trei cauze care au stat la baza “duelului”, face-ti va iertarile fata de toate persoanele implicate, corectati-va conceptia fata de oameni, job, temele revelate si veti fi fericit, in clar, linistit oriunde ati fi.

Ghemul de emotii si ganduri care se ridica la suprafata intr-o anumita situatie, este doar rodul neinblanzitelor noastre.

Multumiti stres-ului ca va anunta unde mai aveti de lucrat si imbratisati fiecare clipa cu drag, bucurie, recunostinta!