Am pornit in noapte cu multe lumanari boltindu-ne drumul, sa simtim acest taram minunat sculptat de suflete terestriene si degete dumnezeiesti.

Si aproape am zburat, manati de multa bucurie, frumusete, drag.

Printre stanci cu ochii largi deschisi stelele ne mangaiau drumul iar din noapte cu felinarele-cautari, piesele din puzzle parca se asezau singure de la Sine.

Dintr-un triunghi al maestrilor inaltati a pornit si Petra de jur imprejurul lui, cercuri de entitati contribuind la nasterea si maturitatea ei.

M-am conectat la Ra, punctul radiant din centrul triunghiului si am simtit cum forte frumoase, emitente se impletesc pentru  nasterea acestui rasarit de aripi.

Urmand Cerurile am ajuns in fata Portii acolo unde lumile se intalneau rodind in Lumina.

Cativa dintre noi am fotografiat locul si am ramas coplesiti de ceea ce vedeam….sfere mari albe, verzi, mov. Sufletele emiteau si fratii nostrii nonfizici raspundeau…..Si o ploaie de geometrii frumoase armonioase creeau un spectacol minunat.

Ne oprisem intr-un triunghi translator si cautam cheile pentru Marea Trecere. Si ele veneau aduse de vantul Recunoasterii de Sine in buchetul de clipe inflorite care se desfacusera in noi ……deodata in Tot.