Va marturisesc in Taina Unimii ca Scrisul Conectiv este glasul lui Impreuna suntem Una.

Nu poti traduce cartile ceresti daca nu ai regasit in Centrul Tau, bucuria Omului, frematul de a fi alaturi de Ceilalti, dragul de viata de Tot si Toate.

Scrierea din lumina este Cer, Har, Minune si se reveleaza in petalele sufletului cu voi alaturi in taina Recunoasterii de Sine.

Daca ati ales scrisul ca unealta divina cu care sa va sculptati viata, atunci nu uitati sa-l udati cu bucurie, frumusete, intelepciune sau cu alte rasarituri de aripi.

In scris, va uniti cu Cerurile, in scris, totul devine.

Ceea ce poate ati uitat in pliul unei emotii, regasiti pe bolta scrisului atunci cand va contopiti cu Totul ca sa straluciti in Impreuna-Una.

Scrisul este spovedanie, impartasanie, fuziune….

Si daca nu este asa si ati facut din el un cutit sau o spada opriti-va un pic si imbratisati Totul.

Doar in contopirea cu Cerurile, Scrisul te elibereaza doar in Revarsari de Sens, scrisul te inalta.

La masa rotunda, chiar daca eu scriu, voi sunteti fratii mei si stiti in taina Unimii, ca in Impreuna fraza se aseaza , in Impreuna Omul straluceste, in Impreuna cartile soptesc….

E adevarat ….inca nu semnam cu Familia de Lumina insa va veni si aceasta vreme in care Sferele care Suntem vor valsa si haina lumeasca ascunsa sub un nume va disparea.

Scrisul se desface in Suflet ca Impreuna sa Rodim, se reveleaza in meditatie, ca toti sa regasim, drumul si bucuria lui Acasa.

Va sfatuiesc sa va luati o tabla si creta si sa lasati un gand de bucurie pentru fiecare zi din Centrul Vostru catre Tot si Toate…

Pe lana divina, fiecare clipa se rescrie….