este formata din 4 petale, un infinit pe verticala si unul pe orizontala care se imbratiseaza lasand ca din Centru sa tasneasca raze de lumina care ating Totul.

Daca va luptati cu un triunghi limitativ si multe intrebari se zbat in in interiorul vostru vizualizati acest simbol, lucrati cu el.

Petala inferioara a verticalei care suntem este Pamantul cea superioara, Cerul iar bratele ei sunt Aripile.

Puteti aseza trei cuvinte, trei nuclee de lumina lasand Cerul sa va dezvaluie Rostul.

Aceasta Cruce formata din 4 spirale, impletite dezvaluie in Unime, Trecerea noastra in ciclul divinului feminin, Innoirea, Inflorirea.

Desenati un cerc de lumina in jurul acestui simbol si meditati. Lasati petalele sa-si lase in structurile voastre, talcul, sensul, rostul.

In bucuria dezvelirii, crucea divinului feminin va glasui.

Florile sunt in Unime, elemente ale feminitatii, unitati de sens, bucurii intregitoare. Cu roua lor, care este puritate, bucurie, frumusete, ele hranesc Pamantul si Cerul, transformand versul devenirii noastre in Aripa.

Petalele divinului feminin alcatuiesc insasi Cupa in care Universul aseaza, Ambrozia acestor Timpuri.

Privind Vremurile ca niste tablouri vii, vad cum adeseori, covoare de flori graitoare au patruns Intelesurile tesand cu fire divine, Rosturi si Evenimente.

Multe dintre ele au inceput candva si continua Acum sau sosesc in bucuria acestor clipe de pe alte planete, atingand gradina acestor timpuri.

Din miezul lucrurilor, crucea scoate la suprafata, frumuseti pe care sufletele noastre le stiu,  le-au mai grait candva insa abia acum le este timpul.

Aduceti in centrul unui triunghi trezitor, aceasta Cruce si un covor cu miresme va va atinge Pasii.