Petale de lumina,

Viu christic si gradina

In ochiul trezit.

Atunci cand privim Crucea, simtim Coloana Cereasca, Verticala vietii, Aripile de Lumina dar si Petalele cu care salutam Cerul.

Si pornim cu mana formand din degete o Treime:

In numele Tatalui( parintele divin)( chakra 6)( aici avem triunghiul format din clar-discernamant-intelepciune)

Al Fiilor si al Fiicelor( chakra 2)( triunghiul format din regenerare-creativitate-nastere)( sunt 33 de Fii si 33 de Fiice, Isus fiind al 33 Lea). Sa nu uitam Fiicele…..Unim in felul acesta Cerul de Pamant.

Umarul drept: al Dumnezeului-Mama sau al Sferei-Mama

Umarul stang: Al Sfantului Duh sau al Sfantului Spirit

In centru( acolo unde se intalneste orizontala lumeasca cu verticala cereasca)( chakra 4)( triunghiul iubirii-compasiunii-smereniei): Al Soarelui Divin sau al Soarelui Christic.

Ma veti intreba de ce acum Soarele Divin?

Pentru ca acest adevaruri legate de Soare dar si cel legat de Natura si de Revenire au fost scoase din Biblie in secolul al patrulea prin Conciliul de la Niceea. Si cum nu poti baga sub pres prea multa vreme un adevar, ele se dezvaluie la timpul potrivit completand puzzle-ul vietii.

Omul este o cruce in actiune, la intersectia orizontalei lumesti cu verticala cereasca dezvelindu-se acea scanteie divina care hranita cu virtuti devine Soare radiant, Soare al Iubirii, Chip de lumina.Nu suntem nimicuri, pacatosi, nemernici…ci scantei divine care isi dezvaluie maretia, frumusetea, radianta prin fiecare triunghi de fapte inaltatoare, sentimente radiante, idei de lumina.

Sunt Iubire,

Bucurie,

Intelepciune

Sunt Tot ceea ce Sunt

Eu Sunt.

Imbracati crucea care sunteti cu haine triunice: Sunt Smerenie, Caldura, Recunostiinta( un triunghi) Sunt Blandete, Frumusete, Pace sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt sau Recunosc Caldura care sunt, Blandetea care sunt, Bucuria care Sunt si Tot ceea ce Sunt in Sfant Numele Tau. Dam glas in felul acesta Sferei care suntem, Radiantei unice, Intregimii care intra in vals cu alte Intregimi pe Spirala Inaltarii.

Vizualizati o cruce formata din 4 petale intr-o sfera sau intr-un soare. Apropiati-o de chakra a patra sau de chakra a sasea. Ce simtiti?

Cifra 8 este formata din doua treimi, treimea masculina si treimea feminina care se regasesc intrand in valsul nelimitarii. Pe 8 martie o sarbatorim pe Isis in traditia egipteana si tot pe 8 septembrie o sarbatorim pe Maica in traditia crestina, primavara dezvelirii si toamna roadelor.

Desenati o coloana formata din 8 sfere. In fiecare sfera asezati o cruce avand pe verticala un atribut celest pe care va doriti sa-l activati iar pe orizontala comportamente, actiuni, idei cu care il aduceti in manifest, In centru crucii asezati propriul salt de intelegere.

Pe verticala: iubirea, pe orizontala: ii imbratisez pe cei din jur, decriptez limbajele de iubire si actionez in sensul lor, folosesc un triunghi al iubirii, fac fapte pline de iubire, ma rog la Maica, ascult muzica pentru chakra 4, vorbesc cu cristalele si apa etc. In centru, saltul de intelegere: Totul este Iubire