Pestera Ialomitei gazduieste intr-o alta dimensiune, un templu in care slujesc preotii daci si Zamolxe. Acest loc reprezinta chakra 9 a pamantului si aici vin in spirit, dreptii si inteleptii pentru a cunoaste tainele noii lumi.
In camera cea mare a pesterii, un perete va cadea pentru a dezvalui un cristal urias. Acest cristal care depoziteaza memoria lumii va revela tuturor, adevarata istorie si rolul Romaniei pe harta de evolutie a umanitatii. Oamenii care au trecut prin pestera au simtit puterea locului, unii s-au oprit chiar in fata peretelui care va schimba cursul evenimentelor lumii si au simtit ceva inexplicabil, ca un fel de chemare.

Acest cristal ne va ajuta sa vorbim cu alte civilizatii, sa ne cunoastem trecutul si viitorul, sa ne trezim potentele, sa inviem cunoasterea si intelepciunea dacilor, sa fim. Perstera este si un portal spre o alta dimensiune. Din marea camera de unde va cadea peretele multe persoane au disparut sau mai bine zis au trecut pe un alt nivel de constienta.

Aici in camera mare pentru cei care pot vedea se afla cupa Sf Graal si maestrii ascensionali care pregatesc Marea Translatie. Drumul in pestera desi pare obisnuit este de fapt o recunoastere, un acordaj, o intalnire cu Marele Sens.

In pantecul Bucegilor, in verticala crucii de lumina se intalnesc mai multe civilizatii iar in orizontala ei tainele acestui pamant se unesc in mesaj, aici.

In camera mare activand crucea putem comunica cu toate punctele energetice ale pamantului. E un nod de sens, un punct de intalnire, revelatie, intregire, unime. Templul lui Zamolxe exista si el uneste in duh, adevarurile acestei lumi.

Pentru cei care vor sa-si activeze memoria dacica, drumul in pestera faciliteaza acest lucru. Opriti-va in camera mare si meditati. Cereti maestrilor prezenti sa va ajute . Drumul catre noi trece prin acest centru energetic iar el nu doar a fost revelat dar acum ne vorbeste mai mult ca niciodata.

Centrul pamantului se afla aici si acest lucru il putem simti daca ne unim cu Unul in crucea energetica.

In camera cea mare orice persoana se poate acorda la MARELE SENS putand astfel accede la noi paliere de constienta.

Barajul energetic a fost dezactivat, iar noi putem recunoaste tainele locului.

Bucegii vor adaposti multi oameni, voi fi ca o casa mai mare si binecuvantata in care soarele va rasari pentru a bolti lumea intreaga. Aici cerurile se unesc cu pamantul si centrul crucii e in pestera. Innoirea isi are radacinile energetice aici. A doua venire care se face acum in spirit este oficiata in Templul Lui Zamolxe.
Gratia sa fie cu voi si noi-UNUL!!!