Ma uit la cele doua triunghiuri de lumina pe care firul divin mi le a adus in ochii sufletului pentru a le onora si bucuria ma inunda la fel si recunoasterea de Sine.

 Asez cupa Graalului in centrul lor si ascult Departarile dar si Taina lui Acum.

 In viul clipei Maestrii Trecerilor au dus cu ei acolo candva anumite unitati de Sens care se reintorc pentru a straluci in Impreuna-Una.

 Trinitatea care suntem, radiaza!!!

 Daca priviti cu ochii interiori primul triunghi veti recunoaste Mama( Peru)-Iordania( Tatal)-Nepal( Fiul), Egipt( Mama)-Turcia( Tatal)- Spania( Fiica). Si de fiecare data cea care a initiat acest vals al intelegerilor a fost Mama( Peru) si Mama( Egipt) in bucuria regasirii  in valsul recunoasterii de Sine. 

 Poate ca acum chipul ei va este mai drag si stralucirea ei mai aproape pentru ca divinul feminin isi reveleaza prin multi Traitori de Sens, Tainele!insa dintodeauna Mama Divina ne-a mangaiat!

 Am plecat aproape de fiecare data cu grupuri mici sau mari, insotiti de Isis, Maria, Magdalena, SarRa, LaRa, Lilith si toate trinitatile cuvantatoare pe care in Sfant Numele Tau le-am intalnit… Isis-Osiris-Horus, Isus-Maria Magadalena-SarRa, Ra-Araragat-Thoth, Nefertiti-Akhenaten-Ra, Thoth-Ma”at-Seshat, Maruba-Yava-Ra.

 Si in toate covoarele cosmice pe care prezentele noastre le-au asternut, am simtit Unimea si bucuria lui Impreuna suntem Una in Sfant Numele Tau.

 Darurile divinului feminin care sunt bucuria, dragul, frumusetea, caldura, iubirea, deschiderea, intelepciunea, comunicarea in Unime, recunoasterea de Sine au atins sufletele in cantecul boltilor de lumina, radiind catre Tot si Toate!!!

 In Impreuna-Una, trinitatea care suntem glasuieste in toate lucrarile de lumina care se fac pe aceasta planeta!!!

 In fiecare triunghi atins de Cupa care Suntem s-au deschis daruri, unitati de sens, regasiri!!!

 Mama-Peru a imbratisat tatal-Iordania si fiul-Nepal la fel si in celalalt triunghi, activand la Centru, Bucuria de a fi, Dragul, Frumusetea!

 Cum credeti ca se simte mama Geea privind tarile-copiii ca nu-si intind mainile, nu se vad, nu se ajuta?

 Unimea vine prin Mama si Fiica boltind aceste timpuri cu multe intelegeri!!!!