Paseam pe un drum serpuit, adancitor, graitor urmand versul divin, ochii lui, chipul christic. Mai multe perdele de lumini imi spalau valsul, facandu-ma sa simt Cerurile interioare, vii, freamatoare, in clar. Parea ca inaintez in mine …..eram intr-un templu-labirint in care pasii aveau o geometrie frumoasa, puternica, radianta. Fiecare imi dezvelea…..o culoare. Acum innotam in albastru pur……spaland toti centrii, de sus in jos….. oprindu-ma la chakra 5. Cuvintele curgeau simple din Centru: Doamne iarta-ma pentru toate cuvintele rostite cu foc, suparare, neiertare, pentru toate rostirile aprige sau triste, pentru spusa care n-a grait in Unime, pentru toate ce le-am lasat sa iasa ranind Omul, Locul, Tara, Planeta. Simteam ca ceva rosu ca un puroi iese din mine si se spala in albastru-pur. Si eu ma iert si ma dezleg, Sunt Una cu Iertarea. Apoi am inaintat si in ochiul verde ……am spus Doamne iarta-ma ca indragostita fiind am fost neiertatoare si furioasa sau impietrita si orgolioasa si gresind am botit haina iubirii ranind chipul tau. Si eu ma iert si ma dezleg sunt Una cu Iertarea Apoi am pasit in oceanul portocaliu si am grait…..Iarta-ma ca din putin curaj m-am lasat coplesita si m-am victimizat nerecunoscand puterea ta, increderea, ta, radianta ta. Iarta-ma si eu ma iert si ma dezleg…..Apoi am pasit in viul galben. Iarta-mi focul sexual, atasmentele dar si refuzurile cu care am intinat versul divin. Si eu ma iert si ma dezleg. Sunt Una cu Iertarea. Apoi a venit ochiul rosu…in care ma simtit sa plang toate razboaiele, agresivitatile, supararile cu Geea si cu ceilalti. Spalam cu lacrimi poalele fiecarei vieti gandindu-ma de cate ori am chinuit locul, orasul, Totul. Pasind in aceaste culori ….am simtit ca Cerul isi da mana cu Pamantul si un curcubeu frumos imi imbraca faptura. In fata mea un triunghi mov se deschidea……..reamintindu-mi bucuria inceputurilor, Contractele Initiale. Am pasit simtind cum aerul curge, lumina graieste, totul e freamat, aripa, sclipire.

Cine sunt?

O fiinta de lumina cu graire divina, a spus Centrul.

De ce aici?

Pentru ca versul tau divin te-a adus pentru recunoastere, reasezare, activare.

Am simtit sa ma asez intr-o lumina aurie din centrul Triunghiului si sa-mi las centrii sa fuzioneze cu Soarele Christic.

Acordajul acesta a durat cateva secunde……apoi langa mine….o familie de suflete aurite s-au dezvelit. Suntem din Marele Soare Central, frati intru Hristos, prieteni in Unime. Avem un mesaj pentru planeta…

Va suntem alaturi…si spunand acest lucru mainile lor aurite au devenit un brau planetar. Va iubim si va sprijinim in aceasta opera de reintregire si intoarcere Acasa. Inaintati simtind, graind, faptuind in Triunghiurile Divine. Bucurati-va de ele. Valsati cu ele. Sunteti Iubire, Bucurie, Intelepciune. Sunteti si suntem frati intru Unime.

Am simtit mai multe perdele de lumina vibrand…..si de jur imprejur mai multe familii dezvelindu-se. Ghizii mei AzRa, AraN si Azara erau acolo astfel ca am intrebat mai multe lucruri: De ce Acum?

E o PreFacere, imi spusera ei, o opera a Unimii. Indrazniti sa priviti Cerul interior indepartandu-ma de frica de boala, moarte, ziua de maine de scenarite mentale si emotionale, de linia de destin marcata de foamete, suferinta, vaccinuri pe care au creat-o guvernul ocult controlat de civilizatiile negre. Pasiti in lumina christica.

Cum ar putea pasi un om obisnuit?

Practicand dreapta masura, iubind ceea ce este, contempland viul divin al vietii.

Ce ne asteapta?

La fiecare un alt orizont, o alta pasire insa in adevar….o lume a iubirii.

Cum sa incepem?

Contempland, meditand, rugandu-ne.

Ce ne ajuta in acum?

Credinta, iubirea, Faca Se Voia Ta

Care este mesajul acestui an pentru noi?

Pasiti in afara limitarilor, sunteti in adevar Nelimitare, Gratie, Unime

Am simtit sa ma scufund in aceste geometrii-cuvinte…sa nu le las ca un galop sa treaca peste mine. Energia curcubeu m-a invaluit la fel perdelele de lumina. Plutind peste sensuri…..triunghiurile divine curgeau cu lumina peste Tot si Toate.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice