Calatorind mult imi place sa poposesc in locuri dragalase, pictate de suflete frumoase, rotunjite sub ploaie de drag. Nu ma anima hotelurile mari, reci, distante din care lipseste Imbratisarea in care parca esti invitat doar sa consumi si sa pleci.

Eram in cautarea unei pensiuni caldurase si usor grabita abia apucam sa ma bucur de faptul ca nu gaseam camere in locuri care nu ma animau insa ma gandeam ca pentru doua seri disconfortul nu va fi prea mare. In viu curgerii… o voce blanda, vaporoasa m-a retinut, atingand lin apele sufletului. La final deloc fortat a venit un Doamne ajuta…. parca dezlegator pentru dumurile noastre, miruitor pentru mica poveste ce urma sa se configureze.

Am ajuns in Moeciu Bran la Cris Garden& Boutique si am fost coplesita de delicatete, caldura, frumusete. Fiecare detaliu conteaza si fiecare colt este o bucurie. Nu m-am gandit niciodata ca poti strange atat de multe obiecte frumoase si le poti aseza intr-o perfecta armonie fara ca vreunul sa tipe.

M-am asezat in fiecarea dimineata intr-un alt loc ca sa ating Frumusetea si sa patrund cu Pace, Bucurie, Caldura….. in micuta mea lectura si in drag ceresc am auzit rugaciunea Imparate Ceresc curgand bland, soptit si iubitor peste fiecare felie din tortul nevazut al acestei pensiuni, peste fiecare ingredient. Nu v-am vazut……imi spuse patronul coborand parca din Ceruri. Pareati din poveste…Iertati-ma ca ma rugam!….

Se deplasa lent, zburand aproape atingand cu mierea cuvantului….intregul loc!

I-am zambit calduros si m-am intors la Frecventa Dumnezeu continuand si eu rugaciunea de recunostiinta fata de Tot si Toate…. de bucurie ca Omul cu O mare, daltuieste in trena vremii, Locuri-Cupa, Locuri-Radioase, Locuri cu Talc.

M-am simtit aproape de natura langa izvorul sopotind si realmente imbratisata de aceste suflete iubitoare care au desenat un loc de poveste parca descarcand frumusetea lor interioara din cele mai inalte ceruri…..nu pentru fala ci daltuind in memoria afectiva si cea spirituala, bucuri, frumoase, complete, intregitoare pentru Noi-Toti!!!

Sa stralucim cu totii parea sa spuna pensunea atingand calduros taina frumusetii radiante! Sa stralucim din SUFLET!