Pelerinajul poate fi facut fie in intregime, fie doar prima parte (cei ce nu pot veni in timpul saptamanii, ne pot insoti la Sfinx si Pestera Ialomicioarei in week-end-ul 6-7 august).
Sambata, 6 august vom intra in Grota Pustnicului, vom atinge cu sufletul Ochiul lui Zamolxe, apoi vom deschide PORTILE KOGAYONULUI.
Vom poposi apoi in Pestera Ialomicioarei, linistind apele interioare si gandurile apoi vom pleca spre Sfinx.
Ne vom opri la Patul Cosmic-Lobul divin si Tronul lui Decebal pentru a ne umple ungherele cu iubire, recunostiinta, bucurie si apoi vom medita la BABELE.
Aici pe platoul modelat de maini neterestriene vom comunica cu cele 6 civilizatii care ne ajuta sa translatam. Toti cei prezenti vor primi trei initieri: Preotia lui Zamolxe, Sfinxul si Energiile Kogayonului, Cele trei piramide protectoare ale Romaniei.
(In prima zi drumul e bland, linistitor, fara obstacole. Vom sta pe munte 6-8 ore)
A doua zi vom face drumul pana la SFINX cu telecabina apoi vom merge pe jos pana la OMU si de acolo ne vom intoarce la CABANA.
Ne vom opri la BUCURA sa contemplam si apoi la ALTARUL LUI ZAMOLXE. In baia aceasta de lumina vom primi raspunsuri, asezari, bucurii.
( Primele doua zile nu vor fi obositoare.)
Pentru cei care aleg doar acest sejur, costul este de 150 lei/ pers incluzand cazarea in camera dubla la Vila Coteanu (ne aranjam noi cumva), micul dejun si ghizii. Cei care vor sa stea la cort sunt bineveniti, deopotriva.
A treia zi vom porni catre Sinca Veche, unde vom vizita templul Ursitelor si Manastirea Bucuriei Neasteptate.
Vom face o meditatie in altarul templului ursitelor, ce dainuieste inca de pe vremea primei colonizari a zeilor atlanti – primul dintre ei fiind Zamolxe. In firida altarului se gasesc chezase sculptura bustului lui Zamolxis, simbolul Yin Yang si Steaua lui David.
Dupa-amiaza vom vizita la Cisnadioara calcarele cretacice cu o varsta de peste 12 milioane de ani si spre seara, ne vom caza in Sibiel, la pensiunea Gentiana.
Ziua a patra: vom porni dis-de-dimineata catre tara Beiusului, prin misteriosii Apuseni.
Acolo vom vizita pestera si ghetarul de la Scarisoara si pestera Ursilor. Spre seara ne vom conecta la energia zanelor din Poiana Florilor, un loc pitoresc si ne vom caza la Arieseni, la pensiunea Daria.
Ziua a cincea: vom calatori catre cetatea sacra a dacilor, Sarmisegetuza. Vizitam rapid Castelul Corvinilor si cascada Geoagiu si ne oprim la Popasul Dacilor si urcam la cetatea de aparare a vechilor daci, Blidaru (traseu ~ o ora de urcat). Seara ne-o petrecem la Costesti, unde ascultam soaptele timpurilor in care stramosii nostri isi consacrau viata divinitatii. Un loccu adevarat magic, al sanzienelor ce inca mai pot fi intrezarite dansand prin voalul timpului.
Ziua a sasea ne-o vom petrece urcand catre templul Fetelor Albe, loc sacru al preoteselor zeitei Balchis, ce sunt chemate in timpurile noastre pentru a-si re-activa potentialul si darurile. Dupa amiaza coboram catre Soarele de Andezit de la Cetatea Sarmisegetuza, unde vom face o meditatie si vom primi mesaje din lumea subtila.
Ziua a saptea: vom incerca sa intram prin poarta Marturisirii, a Recunostintei si a Smereniei. De vom reusi sa intram, ne vom regasi in spatiul sacru al Pesterii Vartoapele, locul de translatie al lui Decebal si al celor 1000 de sacerdoti daci. Dupa pranz vom porni catre Targu Jiu, unde ne vom aseza la Masa Tacerii pentru a decripta noile informatii si a asimila noile energii. Seara ne cazam la Baia de fier, langa Pestera Muierii.
Ziua a opta ne va gasi intrand prin Poarta Altarului din Pestera Muierii catre Camera Miracolelor. Apoi vom merge la Polovragi, loc in care apa a pictat temeinic in stanca, imaginea Mamei Divine si a Mantuitorului.
Ziua a noua ne va gasi la Sfanta Liturghie de la Manastirea Arnota. Apoi vom incheia ciclul acestor 9 zile de vara intre formatiunile nepamantene de la Trovanti.
Taxa de zbor in registrul acestei calatorii este de 550 de lei de persoana, incluzand cazarea in camera dubla, intrarile la obiectivele turistice si venitul ghizilor. Asadar, nu include transportul si masa, care sunt individuale. Cei care vor sa vina cu masina nu vor fi impiedicati sa ii ia pe cei care vin fara 🙂 Cei care vor sa stea la cort vor achita doar 50 de lei.
Inscrierile se fac doar aici, pana la data de 25 iulie 2011.
Recomandari: sa aveti imbracaminte si incaltaminte de munte, rucsacele cu mancare usoara, apa, umbrela si mai ales sufletul deschis, frumos, curat.
pentru detalii corecte si complete referitoare la Manastirea de la Sinca Veche , gasitit linkul atasat
http://www.sincaveche.ro/manastirea-noua-schitul-sfantul-nectarie
Buna Camelia,
sunt Diana Dinca, fata Ioanei, din Gaesti. As vrea sa vin si eu cu voi in acesta excursie de pe 6-14august. De fapt confirm venirea mea cu voi, dar as dori sa-mi trimiti un email de confirmare. Am inteles ca transportul este propriu… dar eu nu am masina… asa ca poate imi gasiti si mie un loc cu cineva….imi doresc tare mult sa vin! Momentan sunt in Timisoara , dar cand vin in Bucuresti vin pe la voi.
Cu multumiri,
Dinca Diana
Te asteptam si te imbratisam cu dragul cel mare!
Foarte frumos…Poate faceti o reeditare si prin toamna….
In mod cert facem, dar in alte zone. Aici poti vedea lista completa a evenimentelor: https://www.frecventaom.ro/category/evenimente/