Paseam pe un covor de flori, mirosurile lor transpotandu-ma in lumea venusiana a zanelor-floare care isi dezvelesc ochii si splendorile atunci cand simt ca sufletul tau a inflorit. Ma plec in fata voastra, Lumina, Iubire, Totul-Una a tasnit o raurire simpla care a si deschis poarta!!! Am inaintat privind flori noi necunoscute pe planeta noastra, din ce in ce mai mari si mai radiante. Cand ati disparut de pe Geea? Noi nu am fost acolo….doar aici in viurile celor care calatoresc sau locuiesc pe Venus. Priveam oceanul regasit si culorile parca ma impodobeau cu viu, culoare, savoare. Sufletu-mi imi zburda fericit …L-am lasat sa se scalde stiind ca tanjea dupa o astfel de calatorie apoi m-am apropiat de un foisor mic octogonal, cu perdele din flori, acoperis-curcubeu, podea de cristal si multe flori deschizand intelegeri vii, noi, inteleptitoare. In centrul lui se afla Regina Maria pentru noi, pentru mine MaiRa.

Ma bucur ca ne-am reintalnit…..regina, lumina, iubire, frumusete, MaiRa. De trei ori aici Acum chemandu-ne chiar Triunghiul. Iti multumesc ca ai venit….imi raspunse. Aseza 9 flori de diferite culori pe masuta mica discreta si in centru puse un cristal care incepu sa lumineze atingand toate chipurile. Sunt multe cristale-oameni pe Geea insa putine stralucesc pentru noi-toti. Apoi imi arata un cristal eteric care asezat in miez/ centru sporea radianta locului. In Ramania sunt 9 astfel de cristale insa activarea lor nu este totala. Ghidarea ta te va duce la ele. Reteaua lor va sustine sa dati forta, stralucire, putere lucrarii voastre dar si tarii. Acum incearca doar sa le simti. Conecteaza -te la fiecare in parte. O bucurie imensa m-a strabatut apoi pe razele sufletului le-am perceput pe fiecare in Impreuna-Una.

Un taram nou al cristalelor isi dadea maina in mine cu cel al florilor. Conexiunea era completa. Corpul de cristal si cel floral se activasera si graiau intr-un mod minunat. Apoi cristalele au inconjurat cele noua flori si miezul radiant iar in centru un triunghi aurit s-a activat , stralucirea lui atragandu-ne atentia. Triunghiul celest, versul Domnului spuse MaiRa cu chip frumos……El este cel care te va calauzi. Duceti-l peste tot, organizatii, oameni, munti, tinuturi. Dupa el cresteti, va indumnezeiti, va intoarceti casa. Cu el pesterile se vor spovedi….nu tie, Triunghiului. Apoi Curcubeul cobora peste triunghi unind Cerul si Pamantul.

Curcubeu, Flori, Cristale si in centru, Triunghiul.

MaiRa se intoarse usor si imi aduse o mica casetuta. Sunt chipurile mele nestiute. Au un grai aparte. Sa le asezi ca bijuterii ceresti in trena divinului feminin. Venusiene sunteti toate……si aici in gradina mea va regasesc in jocul dezvelirii, unimii, bucuriei. Luati aceste daruri……ce coboara ca initieri si deschideti porti noi ale Divinului Feminin. Pe 8 mai in opera nelimitarii fiecare va primi……ceva ce va face parte din propria lui unicitate: sunt reamintiri, daruri, misiuni ceresti. Lasati-le sa se deschida in voi. Veti pleca pe raze in Tara si pe Planeta. Slujind Impreuna veti Lumina Impreuna. Fie ca Bucuria, Blandetea, Intelepciunea sa va fie Aproape.

Caseta radie de cateva ori inconjurata de cristale….facand Triunghiul mare, stralucitor, deschizator de Puteri. Apoi florile se unduira, bland ma condusera spre poarta ….lasand covorul si Forta Treimica sa ma ghideze. Bucurie, caldura, Acasa.

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Iubire, armonie, pace!!!