Invit toate fiintele de lumina sa caute in spirit si trup si sa reveleze noua harta a Romaniei. Ea exista intr-o alta dimensiune si este pregatita sa ni se arate. Sufletul Romaniei ne cheama, si stiu ca noi toti conectati la centrul ei putem sa aducem in aici si acum, marile ei daruri.

Haideti sa facem impreuna acesta dezvaluire. Sa stangem toate mesajele pe care le-am primit fiecare in diferite locuri pe care le-am atins, sa le decriptam si astfel sa desenam noua harta.

Pe cateva trasee care mi-au venit in flow putem sa fim impreuna dar sa si mergem impreuna: Pe urmele lui Zamolxe, Porti de lumina, Chakrele Romaniei, Sfantul Graal si darurile lui.

Simt ca multi dintre voi lucreaza mai mult sau mai putin vizibil la alinierea Romaniei la noile frecvente ale pamantului.
Este foarte important ca salturile noastre de intelegere sa se adune intr-un proiect comun care sa reprezinte pentru fiecare o initiere in taina acestui spatiu. Romania trezita are locuri care vindeca, aliniaza, inalta, intregesc. Pe unele le stim altele se vor arata in urmatorii ani. E important sa-i simtim notele si sa i le punem intr-o simfonie.
In partitura ei, vom creste cu totii si vom fi atat de fericiti sa fim impreuna in UNUL.

Eu sunt doar un om entuziast care simte si traduce dupa putinta mesajul lumilor subtile. Romania se naste acum a doua oara in vremurile revenirii Hristice. Si e atat de frumoasa.

Ca moase ale acestui taram minunat, va invit sa desenam impreuna noul ei chip. Astept raspunsurile voastre la sectiunea contact. Sa pornim deci…

Intentionez ca impreuna cu voi sa fac o harta spirituala a Romaniei cu porti de lumina, drumuri initiatice, portaluri interdimensionale, borne de sens, temple invizibile si mesajele lor, oameni-calauze, taine, mesaje descifrate, meridiane spirituale, ckakrele Romaniei, blocaje energetice, spatii tamaduitoare.

Pentru a aduce aceasta noua harta in aici si acum vom avea nevoie de fiinte care stiu sa se conecteze, ansa, flow, meditatie, calatorii in spirit, spirit si trup, initieri, smerenie, deschidere si ce ne-or mai arata ingerasii nostri.

Va astept raspunsurile si in a doua parte a lunii martie, vom organiza o prima intalnire in ceainaria SERENDIPITY in care fiecare va putea povesti despre locurile care l-au chemat si povestile care i-au fost revelate.

Sa fim UNUL!!!!