Dacã ne-am privi detaşat fiinţa, dintr-un zbor în afara noastrã, prin lentile de culoarea detaşãrii de natura umanã, şi ne-am pune atenţia pe cele mai importante nevoi ale sale, am putea observa, uimiţi sau nu, cã prima dintre nevoi este aceea de iubire.

Insã, în zborul nostru sufletesc, zbuciumat de proiecţii, aşteptãri şi ataşamente faţã de senzaţii, trãiri, posesiuni, tratãm aceastã nevoie ca pe o Cenuşãreasã, deşi prin aceasta ne manifestãm în cel mai sublim mod posibil mãreţia.

Conceptul de suflet pereche este discutat şi disputat, indiferent de calea spiritualã la care ne referim. Preoţii creştini spun cã l-am gasit, este primul om de care ne-am îndrãgostit şi e cazul sã ne cãsãtorim urgent. Unii hinduşi fac hãrţi natale şi aleg pentru copiii lor sã se vadã prima datã la nunta pe care le-o aranjeazã. Unii astrologi europeni spun ca suntem defazaţi temporal: între sufletul nostru pereche şi noi este distanţa de peste 20 de ani. Bãrbaţii musulmani nu sunt siguri şi de aceea fac alegeri multiple.

Dincolo de doctrinele unei religii sau a unei cãi de privit cãtre cer, noi trãim viaţa asta cu o mare chemare interioarã cãtre devenirea prin iubire. Este ceva în adâncul nostru ce unora dintre noi ne şopteşte continuu cã Fãt Frumos existã şi cã poate veni, altora le spune cã Ea este colega de zbor cãtre infinit.

Miercuri, 25 mai, vom da şansa spiritului nostru de a se elibera de necredinţa în perechea sa divinã. De neputinţa de a vedea minunea lui A FI manifestându-se zilnic în celãlalt. De teama de a spera şi a zbura ghidaţi doar de intuiţia cã împreunã suntem Unul.

Taxa de zbor in registrul acestui dar este 30 ron. Nadajduim sa va avantati dincolo de orice limita – Valentin &  Camelia Radu.

Rezervarea de locuri la: events@serendipity-tea.ro