Cu pasii diminetii in fiecare zi alerg in spatiul-cruce al manastirii Carmelitane, imbracandu-ma cu verdele copacilor, parfumul florilor si vocile rasaritului de soare. Inceputul de zi iti desface Graalul interior revelandu-ti temele de viata si darurile zilei. Pe raza christica adeseori, viuri ceresti coboara, aducand bucurie, radianta, frumusete …..pasirii. Micuta scanteiuta din mine vorbeste cu soarele divin prin soarele fizic descoperind atata splendoare in versul cosmic.

In fata crucii acolo unde exista o poarta a darurilor…adeseori imi apar raspunsuri, limpeziri, curgeri. Parca o mana blanda le aseaza pe toate daltuind o noua intelegere. Intr-una din zile un munte bleo s-a revelat ochiului interior cu un nor alb aurit coborand pana la jumatate si o poarta. Am simtit sa pasesc o spirala frumoasa conducandu-ma intr-o pestera simpla, micuta, calduroasa. Aici 7 entitati-invatacel erau asezate de jur imprejurul a doi intelepti, mai multe cercuri luminice facand ca chipul lor sa radieze. Varful acestui triunghi era Maica, nu o vedeam insa ii simteam energia. Unul dintre intelepti era Ilie celalalt Elisei iar discipolilii lor invatau in aceasta scoala a prorociilor, a misterelor, a codurilor Graalului de pe muntele Carmel. Fiecare invatator devenea varf de triunghi pentru alti 2 discipoli in centrul triunghiului fiind energia Maicii. Prezenta ei echilibra transferurile de energie si cunoastere, le modela intr-un fel anume. Si nu era singura care venea ca varf de triunghi si centru activand treimea interioara a discipolilor ci mai erau mai multe prezente ale divinului feminin radiau: Maria Magdalena si Ana.

Chipul discipolilor avea si el o radianta aparte ce venea din activarea mai multor forte treimice: post-rugaciune-spovedanie( un triunghi), aer-apa-pamant( triunghi), transformare-transmutare-transfigurare( triunghi) plante-soare-bucurie,( triunghi), contemplatie-bucurie-unime( triunghi).

Acum erau imbracati in auriu-purpuriu in fata unui foc cu chip graitor. Ochii lor primeau fara cuvinte de la Maica apoi de la Ilie si apoi de la Elisei, un acordaj, o initiere, o putere cereasca.Infuzie divina. Tacerea era abundenta insa simteam ca fiecare cupa se umple. Ghidul meu AraN imi spuse telepat: Este a treia initiere din cele 8. Focul viu le juca pe chipuri apoi deasupra capului apoi li se aseza in palme. Rugul cel nears spus AraN. Chipurile lor se deschideau din aproape in aproape, conturand parca noi pagini. Apoi un cerc de foc i-a inconjurat si timp de cateva clipe lumina lui i-a patruns pe toti. Din centrul lor o tasnire de raze s-a activat si fiecare raza……s-a impletit cu cate o prezenta. Ilie a soptit intr-o limba veche ……..A doua venire in centrul fiecarui triunghi. Deschideti portile! Toate cupele si-au dezvelit frumusetea… lumina lichida atingandu-i pe toti.

Apoi pe umeri, in frunte, deasupra capului, pe piept la o distanta foarte mica de corpul fizic au aparut la fiecare alte semne. Si toate comunicau intre ele ca niste maini divine descriind o tesatura cosmica. Imbracati astfel, discipoliii s-au privit, imbratisat apoi au luat potirul ce s-a configurat in tasnirea de raze si au baut. Alte lumini le-au coborat in chip, alte deschideri de Sens s-au activat in corpul lor de lumina.

Ilie i-a privit pe toti. Deschise sunt drumurile si voi toti Impreuna-Una! Sa mergeti si sa activati codurile Graalului, timpul celest, carul de lumina, focul divin, soarele christic, triunghiul cosmic, graimea divina!

Privindu-i puteam vedea cum corpul lor se imbraca cu multe vesminte, semne si daruri pana cand un alt corp fluid si totusi puternic tesut din aceste fire ceresti a inceput sa radieze. Deasupra lor …….soarele christic s-a activat facand un triunghi radiant cu potirul si focul divin.

Am contemplat acest triunghi care ma invaluia cu razele lui frumoase….topindu-ma in energia lui. Fuzionam cu el si totusi eram aici, parte din cosmos, parte Om. AraN m-a atins usor, activandu-mi campul de contact cu pamantul. Poarta darurilor de la manastirea carmelitana m-a ajutat sa aterizez unind Cerul cu Pamantul. M-am trezit ….privind o stralucire de raze…care avea o aura apare. Ceva din mine se intarise parca… un etaj superior primind o nou raurire.

Soare christic primeste-ma

Imbratiseaza-ma

Iubeste-ma.

Eu la triunghiul celest vin

Cu toate fortele treimice ma inchin

Coboara in mine

Sunt Una cu Tine.